Glædelig Jul & Godt Nytår

Så gik også dette event år. Igen et år med fuld fart på og masser af spændende oplevelser og opgaver.

Majbritt og jeg vil gerne ønske alle vores kunder, samarbejdspartnere og loyale freelance medarbejdere en glædelig jul og et godt nytår. I har alle været med til at skabet et helt forrygende 2018. Mange nye opgaver med også gode kendte projekter for loyale kunder er blevet løst i året der er gået. Et stor buket med masser af smil, gode minder og faglig indhold for de involverede.

2018 et fint event år.

2018 blev året, hvor vi yderligere fik udviklet vores cykelevents for erhvervslivet, blandt andet med et styrket samarbejde med internationale kontakter. Det ses konkret i de opgaver vi har løst i samarbejde med Frank Schleck fra Luxembourg.

På kontoret og i ”marken” har vi fået følgeskab af Christian Moberg. Christian er nu hos os i en fast stilling efter flere år som en værdifuld freelance hjælper. Stillingen passes og går hånd i hånd med Mobergs sidste år som cykelrytter på eliteniveau. Vi glæder os til et spændende 2019 i selskab med ”Den Røde Baron” ombord på event-karrusellen.

Vores digitale event løsninger blev også løftet i 2018 med vores nye geo-app. En App vi nu bruger som ”stand-alone” event eller som integreret element i en større event som f.eks. vores Nomadic Journey. En App der kan bruges til alvor og sjov. Klassisk skabt til outdoor løsninger men i dag også fuldt udrullet til også at drifte indoor game og virtuelle escape rooms. Ring eller skriv til Christian Moberg, hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores event-App. Mobil: 20685541 E-mail: christian@tikioeb-event.dk Du kan også finde mere information her på sitet: https://tikioeb-event.dk/events/geo-games/

Økologi og events med omtanke i 2019.

I 2019 tror vi på, at relationsskabende events får yderligere vind i sejlende, ligesom vi tror på at vi får mere fokus på grønne og bæredygtige events. Økologiske og lokale råvarer med den unikke fortælling får ligeledes mere plades i det nye år. Arrangementer med fysisk aktivitet vil sammen med erhvervsnetværk på brancheniveau også vækste i det kommende år.

Her i Markusminde får vi også nye ATV motorcykler i 2019. Det glæder vi os meget til og spændende bliver det at få det første hold ud at køre på det nye grej. Vi har 125 hektar, hvor vi tilbyder natur- og teambaseret køreture på de sjove og hurtige firehjulet motorcykler. Du kan se og læse mere om vores ATV safari her på sitet: https://tikioeb-event.dk/events/medarbejderevents/atv-safari/

Alt i alt er vi ganske tilpas og taknemmelige for de mange gode oplevelser vi kan se tilbage på og om lidt åbner vi en ny kalender, hvor dagene stille og roligt vil blive fyldt op af nye og kendte opgaver og relationer.

Velkommen til en verden af oplevelser.

Glædelig Jul og Godt Nytår.

Jesper Tikiøb & Majbritt Mortensen