Uformel outdoor cykel-cafe

Kære Cykelvenner

Velkommen til Majbritts Kaffe-Stop
Nordrevej 31 – Markusminde – 8471 Sabro.

Jeg bor langt ude på landet i et hvidt hus. Det ligger der i svinget midt i Markusminde. Motionscykling er min store passion. Jeg nyder også en god kop kaffe ikke mindst i forbindelse med cykling.

Mit landkøkken er åbent for dig og dine cykelkammerater. Kig ind forbi og jeg har kaffe på kanden. Majbritts Kaffe-Stop er en outdoor café kun for cyklister. Det betyder at alt servering foregår udenfor i gårdspladsen. Her har jeg opstillet borde, bænke og parasoller. Jeg bor lige ud til vejen.

Det hele er bare for sjov og jeg tager det ganske afslappet. Det forventer jeg også at du gør 🙂

Kærlig hilsen
Majbritt

Menukortet

På landet brygger vi landkaffe. Du skal forvente at få serveret din kaffe i et lerkrus direkte fra Madam Blå. Du kan få genfyldt inden for rimelighedens grænser. I weekenden tilbyder jeg også altid dagens kage. Jeg sælger ligeledes sodavand og energiprodukter til at tage med dig videre på turen. Jeg er forhandler af Premier Is. Se priser i gårdspladsen.

Lidt priser

 • TIL KR. 35,-
  • Reserveslange, 60 og 80 mm.
  • CO2 patron, 16 gram m. gevind
 • TIL KR. 20,-
  • Kage pr. stk.
  • Kaffe/The pr. krus
  • Coca Cola

Faciliteter

Jeg tilbyder outdoor faciliteter og har tænkt cykling ind i alt det jeg gør.

 • Borde og bænke
 • Cykelparkering – frit udsyn til din cykel under dit kaffe-stop
 • Vandpost, gratis*
 • Drop-zone, du kan komme af med dit lommeaffald
 • Fodpumpe*
 • Førstehjælpskasse*
 • Værktøjskasse, basis*
 • Opladning af batteri til el-cykler*

*Spørg efter det.

Jeg kan ikke tilbyde toiletfaciliteter. Masser af skov før og efter Markusminde 🙂

Åbningstider og adresse

Mine åbningstider er som vinden den blæser. Kig efter den gule cykel med åben skilt. Er jeg ikke selv ude at cykle har jeg åben i weekenderne og udvalgte helligdage. Typisk fra 10:00 til 13:00. Tjek også gerne min Facebook side “Majbritts Kaffe-Stop” eller skriv en PM inden du cykler hjemmefra. Jeg bor på Nordrevej 31, Markusminde, 8471 Sabro. Hvidt hus i svinget. Se efter den gule cykel med ”Åben skilt”. Altid lukket på regnvejrsdage.

Sådan gør du når du ankommer

 • Ring på dørklokken
 • Parker din cykel i stativet
 • Tag plads ved bordene i gårdspladsen
 • Se ”menuen” på bordene
 • Nu kommer betjeningen og tager imod bestilling
 • Betalt med MobilePay ved servering

Grupper er velkommen
Kommer I mange så vil det da være god stil lige at ringe eller sende en SMS i forvejen. Så er det hele klar til jer når I kommer og undgår derfor eventuel ventetid. Mit nummer er 40378620.

Direkte afstande og ruteforslag

Pøt Mølle bakketop                        8 km
Ruteforslag – 8,7 km: https://www.strava.com/routes/26369741

Aarhus                                          20 km
Ruteforslag – 56 km: https://www.strava.com/routes/26369682

Randers                                        30 km
Ruteforslag – 68 km:  https://www.strava.com/routes/26369488

Silkeborg                                      30 km
Ruteforslag – 83 km:  https://www.strava.com/routes/26369042

Skanderborg                                30 km
Ruteforslag: – 63,8 km: https://www.strava.com/routes/26369287

Ideen bag Majbritts Kaffe-Stop

Huset i Markusminde er et cykelhus hvor både mand og kone cykler på livet løs. Begge gør vi det i fritiden og som en del af deres arbejde. Markusminde ligger langt ude på landet midt i Favrskov Kommune. I weekenden kommer der flere cyklister forbi end bilister. Derfor opstod ideen om Majbritts Kaffe-Stop. Majbritt er gift med cykel-entreprenøren og event-arkitekten Jesper Tikiøb. Jesper har arbejdet professionelt med cykling i mere end 20 år.

God stil

 • Jeg har sat skraldespande op til dig. Brug dem og ryd op efter dig. Smid aldrig affald i naturen og på gade og stræder.
 • Bak mig op. Stil venligst brugt service i de opstillede kasser mærket “opvask”.
 • Respekter mine “Privat-skilte”.
 • Stå ikke i grupper midt ude på vejen – kom ind i gårdspladsen.
 • Træd ikke af på naturens vegne i min gårdsplads eller i Markusminde. Der er masser af skov både før og efter Markusminde.
 • Stil ikke din cykel op af mit hus eller mine biler. Brug stativet. Er det fyldt så brug hækken eller brændeskuret.

Lovgivning

Majbritts Kaffe-Stop er en del af Tikiøb Event aps. Aktiviteten i Majbritts Kaffe-Stop udgør en ubetydelig del af Tikiøb Event aps forretning. Derfor er Majbritts Kaffe-Stop ikke forpligtet til at være registreret hos Fødevarestyrelsen, idet aktiviteten er omfattet af bagatel ordningen.
7.3 Virksomhed med ubetydelig fødevareaktivitet – under bagatelgrænsen