Uformel outdoor cykel-cafe

Kære Cykelvenner

Velkommen til Majbritts Kaffe-Stop
Nordrevej 31 – Markusminde – 8471 Sabro.

Jeg bor langt ude på landet i et hvidt hus. Det ligger der i svinget midt i Markusminde. Motionscykling er min store passion. Jeg nyder også en god kop kaffe ikke mindst i forbindelse med cykling.

Min lille cykelcafe er åbent for dig og dine cykelkammerater. Kig ind forbi og jeg har kaffe på kanden. Majbritts Kaffe-Stop er en outdoor café kun for cyklister. Det betyder at alt servering foregår udenfor i gårdspladsen. Her har jeg opstillet borde og bænke, men du kan også sidde i mit lille skur, skulle det regne en dag du kommer forbi. Jeg bor lige ud til vejen.

Det hele er bare for sjov og jeg tager det ganske afslappet. Det forventer jeg også at du gør 🙂

Kærlig hilsen
Majbritt

Menukortet

På landet brygger vi landkaffe. Du skal forvente at få serveret din kaffe i et krus/papkrus direkte fra termokanden. Du kan få genfyldt inden for rimelighedens grænser. I weekenden tilbyder jeg også altid dagens kage. Skulle du trænge til en sodavand, er det også muligt at købe.

Lidt priser:
Et stk. kage – 25 kr.
Kaffe/The – 20 kr.
Sodavand – 20 kr.

Faciliteter

Jeg tilbyder outdoor faciliteter og har tænkt cykling ind i alt det jeg gør.

 • Borde og bænke
 • Cykelparkering – frit udsyn til din cykel under dit kaffe-stop
 • Vandpost, gratis*
 • Drop-zone, du kan komme af med dit lommeaffald
 • Fodpumpe*
 • Førstehjælpskasse*
 • Værktøjskasse, basis*
 • Opladning af batteri til el-cykler*

*Spørg efter det.

Jeg kan ikke tilbyde toiletfaciliteter. Masser af skov før og efter Markusminde 🙂

Åbningstider og adresse

Mine åbningstider er som vinden den blæser. Kig efter den gule cykel med åben skilt. Jeg har så vidt det er muligt åben i weekenden. Tjek gerne min Facebook side “Majbritts Kaffe-Stop” for åbningstider. Du er også meget velkommen til at skrive en PM inden du cykler hjemmefra. Jeg bor på Nordrevej 31, Markusminde, 8471 Sabro. Hvidt hus i svinget. Se efter den gule cykel med ”Åben skilt”.

Sådan gør du når du ankommer

 • Parker din cykel i stativet
 • Tag plads ved bordene i gårdspladsen, så kommer jeg ud til dig. Har jeg ikke hørt dig, så ring endelig på.
 • Betalt med MobilePay ved servering

Grupper er velkommen
Kommer I mange, vil jeg blive glad, hvis I ringer eller sender en SMS et par dage i forvejen. Så er det hele klar til jer når I kommer og undgår derfor eventuel ventetid. Mit nummer er 40378620.

Direkte afstande og ruteforslag

Pøt Mølle bakketop                        8 km
Ruteforslag – 8,7 km: https://www.strava.com/routes/26369741

Aarhus                                          20 km
Ruteforslag – 56 km: https://www.strava.com/routes/26369682

Randers                                        30 km
Ruteforslag – 68 km:  https://www.strava.com/routes/26369488

Silkeborg                                      30 km
Ruteforslag – 83 km:  https://www.strava.com/routes/26369042

Skanderborg                                30 km
Ruteforslag: – 63,8 km: https://www.strava.com/routes/26369287

Ideen bag Majbritts Kaffe-Stop

I Favrskov Kommune, omgivet af skøn natur, ligger vores lille hvide hus i Markusminde – en oase langt væk fra byens travlhed.
Vi er et cykelhus, hvor vi begge elsker at cykle. For os er cykling ikke blot en hobby, men en livsstil og en integreret del af vores daglige rutine.
Vi ser mange cyklister passere forbi, og som dedikerede cyklister ved vi, hvor dejligt det er med et kaffestop på turen. Det var her, ideen til Majbritts Kaffe-stop opstod.
Majbritt driver til daglig eventbureauet Tikiøb Event og er desuden meget kreativ med en bred vifte af interesser, herunder syning, tegning og grafisk design.
Majbritt er gift med cykelentusiasten og eventarkitekten Jesper Tikiøb, der arbejder hos Danmarks Cykle Union. Jesper har i mere end 25 år dedikeret sit liv til at fremme glæden ved cykling og dens fordele.

God stil

 • Jeg har sat skraldespande op til dig. Brug dem og ryd op efter dig. Smid aldrig affald i naturen og på gade og stræder.
 • Bak mig op. Stil venligst brugt service i de opstillede kasser mærket “opvask”.
 • Respekter mine “Privat-skilte”.
 • Stå ikke i grupper midt ude på vejen – kom ind i gårdspladsen.
 • Træd ikke af på naturens vegne i min gårdsplads eller i Markusminde. Der er masser af skov både før og efter Markusminde.
 • Stil ikke din cykel op af mit hus eller mine biler. Brug stativet. Er det fyldt så brug hækken eller brændeskuret.

Lovgivning

Majbritts Kaffe-Stop er en del af Tikiøb Event aps. Aktiviteten i Majbritts Kaffe-Stop udgør en ubetydelig del af Tikiøb Event aps forretning. Derfor er Majbritts Kaffe-Stop ikke forpligtet til at være registreret hos Fødevarestyrelsen, idet aktiviteten er omfattet af bagatel ordningen.
7.3 Virksomhed med ubetydelig fødevareaktivitet – under bagatelgrænsen