Cykelnetværk for erhvervslivet

Med baggrund i mere end 20 år i international cykelsport og eventbranchen tilbyder vi i dag nogle af markedets stærkeste og mest gennemtænkte cykelnetværksforløb. Flere og flere virksomheder flytter i dag mødelokalerne for en stund ud på landevejen og dyrker motionscykling med samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere. Det sker i en erkendelse af at den unikke relation får større og større betydning i det moderne erhvervsliv.

Cykling er magisk og skaber store fælles øjeblikke – øjeblikke som man efterfølgende kun kan dele med hinanden. Og derfor giver professionelle cykelnetværk store forretningsmæssig resultater for de kunder vi sender afsted på den store klinge.

Vores indsigt i både cykelsporten og eventbranchen sikre os en flot vinderbuket med stor fagligt indhold i forhold til at tilbyde et unikt forløb for vores kunder.

Et stor internationalt netværk fra cykelsporten betyder også, at vi ofte efter ønske er i stand til at tilbyde stjernetræf for vores kunder.

Vi tilbyder at være med helt fra start i forhold til ide-udvikling til afvikling af en fælles cykelrejse til særlige destinationer. Logistik, orginalitet og præcision er blandt de nøgleord vi husker på når vi administrerer cykelnetværk for vores kunder.

Vi tilbyder blandt andet:
  • Ide og konceptudvikling
  • Netværketsudtryk – hvad er målet og hvad ønsker kunden at kommunikere med initiativet
  • Træning og træningsplanlægning
  • Rutetilrettelæggelse og afvikling af træning
  • Træningsprogrammer og sundhedstest
  • Udstyr, cykler, grej
  • Produktion af cykeltøj
  • Formidling af kontakt til sportens absolut største personligheder

Du kan læse et par relaterede blogindlæg her på sitet netop omhandlende cykelnetværk for erhvervslivet.

Erhvervslivet træffer store beslutninger på landevejen

På sporet af den spanske Camino

Har du lyst til at høre mere til hvordan vi arbejder med cykelnetværk, rekvirere tidligere og nuværende cases samt referencer er du velkommen til at ringe til Jesper Tikiøb eller sende en mail. Jesper træffes på 40379620 eller jesper@tikioeb-event.dk

Følg eventbranchen

Få nyheder og inspiration til events fra Tikiøb Event!

Du er nu tilmeldt!