Oplevelser på to hjul

Tikiøb Event er et full-service eventbureau. Vi løser mange blandede eventopgaver for vores kunder. Lokalt som internationalt. Virksomheden er oprindelig skabt på baggrund af Jesper Tikiøbs netværk og erfaring fra mange år i den internationale cykelsport. Det er derfor helt naturligt for os i dag at tilbyde en lang række oplevelser, programmer og events netop med afsæt i cykling og cykelsporten. Vi kalder det cykelevents.

Cykelfaglige løsninger

Cykelevents er faktisk et af vores stærkeste områder. Vi har tilrettelagt og eksekveret utallige cykelløb, elite som motion igennem alle årene. Med alle disse års erfaring bag i servicevognen er vi i stand til at tilbyde nogle af Danmarks stærkeste løsninger på cykeleventområdet. Test os gerne – vi er klar på den store klinge. Vores buket af cykelrelaterede events til erhvervslivet spænder bredt uden at blive for broget. Vi ved hvad vi laver og har et enormt netværk på området.

Brug cykelevents i din virksomhed

Cykelevents handler ikke kun om at komme ud og få en god cykeltur. I dag er cykling en moderne netværksform der i mange sammenhænge kan være med til at stærke din unikke relation til enten kunder eller medarbejdere.

Her kan cykelsporten noget helt særligt. Der findes heller ikke rent mange andre sportsgrene, hvor det på samme måde er muligt at tale sammen, ja netværke under vejs.

En buket af løsninger

Tikiøb Event producerer selv cykelløb for både elite og motionister. Vi skaber også unikke og enestående oplevelser og forløb for vores erhvervskunder. Nedenfor finder du en oversigt og links til yderligere information om de tohjulede områder, hvor vi gerne hjælper dig. Vi ses på landevejen.

  • Cykelløb i Hadsten – elite/motion
  • Netværk og træningsforløb – motion/erhverv
  • Cykelevents i Danmark – erhverv
  • Cykelevents i udlandet – erhverv
  • Træningsprogram og test – motion/erhverv
  • Cykeludstyr

Få mere at vide om cykelevents – udfyld dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig

Følg eventbranchen

Få nyheder og inspiration til events fra Tikiøb Event!

Du er nu tilmeldt!