Geo-game events

Alle bør prøve vores geo-game events

Tikiøb Event tilbyder aktive og indholdsrige geo-game events. Enten som selvstændig event eller som en del af et større arrangement.

Sammenhold og dialog

Vores geo-game event er en innovativ, indholdsrig og underholdende IT-platform der bringer deltagerne sammen, sætter dem i bevægelse og aktiverer alle i gruppen. Samtidig styrken platformen kommunikationen mellem deltagerne. Hurtigt flyder dialogen frit.

Globalt og lokalt

Geo-game events fungerer globalt – vi sætter aktiviteten op der hvor du ønsker det. Vi kan afvikle inde og ude eller i en kombination af begge.

Vi designer din geo-game event

Geo-game event er en oplevelse for alle deltagere, ligesom aktiviteten fortæller den historie du ønsker at formidle til deltagerne. Hele konceptet er bygget op omkring en række opgaver deltagerne skal løse.

Deltagerne finder frem til disse opgaver ved hjælp af mobile enheder der navigerer via GPS og mobil data. Der ud over kan QR koder og beacons indgå i arrangementet.

Vi kan varmt anbefale vores geo-game produkt i mange sammenhænge. Her er et par oplagte overskrifter:

 • Teambuilding
  Styrk organisationen og de unikke relationer i teamet når vi integrerer teambuilding øvelser i platformen.
 • Sightseeing
  Afslapning og indsigt. Vores geo-game events er oplagt til at lære et nyt område at kende. Får styr på geografien, shopping muligheder, lokale historier og seværdighederne i det konkrete område. Også oplagt som corporate event f.eks. i forbindelse med konference og messedeltagelse.
 • Produkt- og organisationsudvikling
  Brug vores platform til indlæring, coaching og formidling af konkret viden inden for  fagområder der er relevant for netop din virksomhed.
 • Kun for sjov
  Firmafest, jubilæum, fødselsdage, byfester eller fredags-sjov på jobbet. Også her får geo-game smilene frem. Platformen kan ligeledes anvendes som et enkelt quizværktøj, hvor deltagerne ikke bevæger sig rundt men bliver på stedet. det kan være i mødelokalet eller i kantine.

Få mere at vide om geo-games – udfyld dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig

This page is also available in: English