Personalearrangement: ATV sjov i Østjylland

(VIDEO: 46 sekunders on-board video i bunden af indlægget)

Sommerferien er forbi for de fleste af os. Nu kommer til tilbage på job og er klar til at tage fat på andet halvår af 2017. Det er også nu sensommeren og efterårets personalearrangement skal helt på plads.

Hele butikken, afdeling eller ledergruppe vi kommer gerne med et bud. Lige nu er vores ATV motorcykler hot hot. Mange besøger, traditionen tro, vores 125 hektar store anlæg i Østjylland de næste måneder.

En tur i det fri på vores ATV motorcykler er oplagt som kursuspause eller som et halvdagsarrangement. I kombination med andre af vores team-tilbud kan vi også sagtens få en dag til at gå. Fortæl os om det skal være et ”frikvarter” eller teambuilding med fokus på samarbejde og organisation. Vi sammensætter programmet sammen med dig.

Lidt mere for pengene

Med risiko for at komme til at lyde lidt for smart, så er det faktisk et helt perfekt tidspunkt for ATV kørsel. Mange af markerne står nemlig inden længe i stub (er høstet og ikke pløjet). Det betyder at vores normale spor er udvidet markant og at deltagerne derfor alt andet lige for langt mere plads at suse afsted på.

En sikker oplevelse

Vi er meget opmærksomme på altid at fastholde den høje sikkerhed og kvalitet i vores ATV arrangementer. Ingen kører alene rundt i det store anlæg. Vi afvikler i grupper og altid med en rutineret guide foran til at bestemme fart og forudse variationer i terrænet. Et ATV arrangement hos os er derfor for alle, dog skal deltagerne være over 16 år.

Hygge og god mad

Omdrejningspunktet for vores ATV ture ud i terrænet er vores hyggelig ATV stald. Her mødes vi og drikker kaffe og fortæller gode historier til hinanden. Vores bar er velforsynet med et bredt udvalg af drikkevare og grillen står klar til en velsmagende barbeque. Menuerne sammensættes altid på forhånd og efter aftale.

Start med det faglige

I ATV stalden er det også muligt at afholde møder, hvorfor flere af vores gæster ofte starter ud med at få afviklet det faglige program hos os inden vi starter ATV maskiner op. Vi har plads til max 55 personer til professionel mødeafvikling. AV udstyr og lærred forefindes naturligvis.

Sammensæt din dag fyldt med oplevelser

Vores ATV anlæg byder ikke kun på safari rundt på firehjulede motorcykler. Vi har en bred vifte af andre aktiviteter der oplagt kan suppleres med. Det kan være lerdueskydning, Bueskydning, træklarting, Geocaching, Frisbee Golf og en lang række teambuildingaktiviteter.

Bare sig til, hvis vi skal starte ATV maskinerne

Ring eller skriv så kommer vi forbi til en snak om dit næste arrangement. Måske vi kan finde sammen i en spændende løsning. Du er også velkommen til at kigge ud til os i Markusminde. Her er der altid kaffe på Madam Blå i køkkenet. Jeg træffes på 40379620 eller via mail jesper@tikioeb-event.dk Er jeg ikke lige ved telefonen så ring til min kollega Majbritt Mortensen på 40378620.

Vi ses til gode oplevelser.