Godt Nytår fra Tikiøb Event

Så kom vi så langt.

Et ganske specielt og anderledes år rinder nu ud. Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle vores kunder og samarbejdspartnere et godt og lykkebringende nytår.

Her på det lille eventbureau i Markusminde er der en del som ikke er lykkedes i år. Det må være åbenlyst for enhver. Vi lever af at samle folk og det har været udfordrende i et år fyldt med sygdom og restriktioner.

Men der er faktisk også en del der er lykkedes og det vil vi glæde os over i nuet og i året der kommer. Mange af vores kunder har været trofaste og bakket op. Sammen har vi fundet løsninger der sikkert og ordentligt har kunnet fungere til alles tilfredshed. Det er vi glade og stolte over. Tak.

Majbritts Kaffe-Stop

I maj måned slog Majbritts Kaffe-Stop havelågen op for første gang. Majbritts Kaffe-Stop er en outdoor café for cyklister. Vi bor og arbejder i noget af Østjyllands bedste cykelterræn og er vant til at der faktisk kommer flere forbi på cykel end i bil. Vi cykler selv og holder af den gode kop kaffe halvvejs på turen. Derfor kiggede vi hinanden i øjnene og besluttede at prøve af hvad det vil sige at være værtsfolk på terrassen og i gårdspladsen. Det blev en succes. Vi fik mange besøg og folk holder af vores direkte og uformelle stil. Majbritts Kaffe-Stop fandt vej til de lokale medier og har haft besøg af adskillige VIPs fra sportens øverste hylde. Men vigtigst var og er de mange lokale motionister der besøger og igen og igen. Tak for det. Lige nu er cafeen lukket for vinteren men vi åbner igen til foråret og du kan læse mere om Majbritts Kaffe-Stop her.

Fuld fart på web-shoppen

I år har vi også for alvor fået gang i vores webshop. Salget af vores udstyr til indoor cykling, massage, restitution og yoga er kommet op i et seriøst og bæredygtigt gear. Vi forhandler blandt andet Wahoo, Hyperice og Black Rolls produkter. Alle topbrands inden for træning og motion. Du kan besøge vores shop her.

Ebbestrup en sikker succes

Vores anlæg til ATV kørsel, oplevelses- og teamdage er stik i mod all odds vokset i år. Når forsamlingsforbuddet ellers tillod det, oplevede vi en stærk søgning imod vores løsninger på Ebbestrup. Ikke mindst vores alternative mødeformater på Bondegården var og er en succes. Vi er sikre på at denne trend vil fortsætte når vi forhåbentlig i foråret kan nærme os en mere almindelig hverdag. På Ebbestrup tilbyder vi masser af frisk luft og højt til loftet. Samtidig kan du afholde et moderne og professionelt møde i ATV-stalden. Catering, aktiviteter og oplevelser kan kobles til alt efter ønske, budget og tidsramme.

Ladies Cycling Lounge

2020 blev også året, hvor vi sammen med den professionelle cykelrytter Christina Siggaard lancerede et landsdækkende fællesskab for kvinder der cykler. Vi kalder det Ladies Cycling Lounge. Fællesskabet står på en online sokkel men det nye år byder også på fysiske møder og oplevelser for medlemmerne. Os bekendt er formatet det eneste af sin slags i Danmark og siden platformen blev lanceret den 1. december, har vi oplevet en fin tilgang af medlemmer. Fokus er vidensdeling, fællesskab og oplevelser.

Nye kunder

I vores indledning rettede vi fokus på vores faste og trofaste kunder, hvor flere har været en del af vores hverdag i mere end ti år. I 2020 har vi dog også oplevet en øget tilstrømning af nye kunder. Det har primært være i segmentet for SMVer. Kendetegnede for dem alle uanset branche har været at dyrke fællesskabet og styrke relationerne på tværs af organisationen. Tak for alle de events vi måtte afvikle og hold da op vi glæder os til at komme i gang med alt det der ligger og venter.

Rigtig godt nytår. Pas nu på hinanden. Vi ses til nye oplevelser og events.

Majbritt & Jesper
Indehavere, Tikiøb Event

Jesper og Majbritt - Tikiøb_Event