Outdoor møder er et hit

Rekrutteringsvirksomhed en tur i støvet. Outdoor møder er det nye format erhvervslivet.

Et firmaarrangement kan være mange ting. Alt efter hvad målet med arrangementet her. Hos tager løsningerne altid udgangspunkt i kundens formål. Vi mener ikke at eventvirksomhed kan drives via et menukort. Vi har ingen hyldevarer.

Outdoor møder

Vi har netop haft besøg af en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed. De ønskede højt til loftet og uformelle rammer til en anderledes teamdag. Vi kalder det outdoor møder. Her er vores bondegård en ideel løsning. Hyggelig og uformel men samtidig har vi også faciliteterne til at vores gæster kan afholde møder på et topmoderne niveau. Plads er der også nok af, så i en tid med ekstra fokus på at holde afstand føler vi os godt rustet.

I den konkrete sag faciliterede vi mødeafvikling, catering og en række teamøvelser med fokus på vidensdeling og samarbejde. Der ud over hyggede deltagerne sig også med et par ture på vores ATV motorcykler, altså firehjulet terrænkørertøjer. På bondegården råder vi over cirka 135 hektar. Det betyder at der er rigeligt plads til at boltre sig på. Den første runde vi normalvis køre med gæsterne er godt fire kilometer rundt. Derefter sammensætter vi ruterne alt efter lyst og niveau i gruppen. Alle kan og må køre en ATV motorcykel.

Erfaring sikre et gennemarbejdet eventprogram

Vi har 15 års erfaring med ATV firmaarrangementer og kombinerer dem gerne med andre aktiviteter. Den rigtige kombination af aktiviteterne gør ethvert firmaarrangement til en succes.

Inden længe begynder høsten og det betyder stubmarker. En positiv effekt heraf er at vores areal til kørsel bliver mere end fem gange så stort som normalt. Det er svært at sige nogen om hvilket årstid det er bedst og sjovest at køre ATV motorcykel men efterårssæsonen er nok vores favoritperiode hvis vi skal være helt ærlige. Det er også denne periode vi normalvis har flest bookinger i anlægget.

Er du tovholder på jeres næste personale eller kundeevent hjælper vi gerne med inspiration og ideer. Vi har mere en 25 års erfaring i at skrue et event-program sammen.