Træningsforløb: Nu venter slankekuren

Tikiøb Event tilrettelægger og afvikler træningsforløb og sundhedstests for dig og dine kollegaer.

På søndag er det den første søndag i Advent og så går det officielt løs med juleriet helt frem til vi skal sprinte rundt om det grønne træ den 24. december. Klassisk har vi alle alt for travlt i december, såvel på job som der hjemme. Diverse julefrokoster venter og masser af klassisk julemad ryger over disken og ned på sidebenene.

Januar uha – så skal vi igang

Første januar vågner vi ofte op med panik i blikket og en lidt for flot topmave. Og nu skal der ske noget. Slankekur, fitness, motion – den får fuldt skrald på alle tilbuddene. Et råd her fra er dog at din træningsindsats og spisevaner skal have en karakter, du kan holde hele året, ellers nytter det ikke noget. Efter en klassisk panik januar, ja så viser enhver erfaring at mange af os ryger tilbage i hamsterhjulet.

Tænkt din træning ind i hverdagen og på arbejdspladsen

Fakta er også, at det for mange kan være en udfordring, at nå at træne og skralde alle de sunde grøntsager i en moderne hverdag med karriere og ”skolebestyrelsesarbejde”. Vi kan derfor anbefale, at du forsøger at tænke motion ind på et praktisk niveau. Tag altid trapperne, gå ti minutter mere med hunden og parker bilen langt fra indgangen osv. Sådanne små tricks kan naturligvis ikke udgøre en egentlig træning, men det kan være en lille hjælp på vejen.

Tilbyd dine medarbejdere organiserede træningsforløb

Som arbejdsgiver er det også oplagt, at tænke motion og spisevaner ind i dagligdagen i virksomheden. Her tilbyder vi en række tilpassede løsninger, alt efter niveau og omfang. Sunde og træningsaktive medarbejdere er effektive og fokuserede medarbejdere, det viser alt erfaring og videnskab på området. Tænkt derfor gerne det aktive liv ind næste gang der skal afvikles medarbejderevents i virksomheden. Ja det kan også være konkrete og fastlagte træningstilbud alene møntet på medarbejderne. Her tilbyder vi, at tilrettelægge og afvikle sådanne forløb, hvad angår løb og cykling. Få det sat i system og medarbejderne vil elske det.

Sundhedstest – kend din status og niveau.

Ud over selve træningsforløb eller aktive events kan vi også anbefale, at tilbyde medarbejderne egentlige sundhedstest, naturligvis på frivillig basis. Disse test kan foretages for kvartalsniveau og er med til at fastholde den enkelte i de sunde og aktive vaner. Sundhedstests kombineret med velorganiserede træningsforløb er en sikker vinder, for såvel arbejdsgiver som arbejdstager. Vores sundhedstest udføres af etablerede og uddannede samarbejdspartnere på området. Indholdet af de enkelte test kan varierer alt efter ønske.

Afsted ud i skoven eller på landevejen til en masse frisk luft, samvær og god træning. En sikker gevinst for alle involverede. Vi kommer gerne og sætter det i gang.

God første søndag i Advent og god træning.

Jesper Tikiøb, november 2016.
40379620 – email: jesper@tikioeb-event.dk

Tikiøb Event har i mere end 20 år tilrettelagt og afviklet aktive motionsevent og forløb for erhvervslivet. Det har været alt fra en enkeltstående spinningevent, motionsløb til års forløb med ugentlig træningstilbud.

Cykelsko til alle. Det skal der til

Cykelsko til alle. Det skal der til. Billedet er fra stor medarbejder spinningevent for landsdækkende detailkæde.