Tikiøb Event og FUSION Sportswear

Vi har netop indgået en samarbejdsaftale med den danske sportstøjsproducent FUSION Sportswear fra Aalborg.

Vi producerer 1:1 events fra den øverste hylde og har gjort det siden 1993. I dag fylder cykling og fysisk aktivitet også en del i vores produktprogram. Da muligheden bød sig, var det derfor helt oplagt for os at starte samarbejde med en af de absolutte stærkeste producenter inden for teknisk sportsbeklædning. FUSION Sportswear er i dag first-mover på udvikling af teknisk sportstøj til den absolutte elite. Tøj der skabes i Danmark og produceres i Europa. Bæredygtigt er endvidere top-prioritet for den Nordjyske virksomhed, derfor er produkterne også Oeko-Tex certificeret.

Motionisten og ex-proffen

Aftalen betyder at vi fremadrettet vil være produktambassadører for FUSION Sportswear og dermed arbejde og cykle i tøj fra deres kollektioner. Det glæder vi os meget over og vintertøjet er netop ankommet her på kontoret. Ikke nok med at vi skal cykle og arbejde i det til hverdag vi skal også teste det under ekstreme forhold. Vi ved hvad eliterytterne kræver og vi ved hvad motionisterne forventer. Derfor er vi blevet bedt om at give vores mening tilkende. Her på kontoret har vi både den erfarne motionist og ex-prof rytteren. Så vi er klar til opgaven og glæder os til at repræsentere det stærke brand.

Cykelevents til den krævende motionist

Aftalen betyder også at vi fremadrettet skal samarbejde om at tilrettelægge og afvikle en række highend cykelevent for den krævende cykelmotionist. Vores to første fælles arrangementer vil være vores træningslejr til marts ved Calpe på den spanske Costa Blanca kyst og Schleck Gran Fondo cykelløbet i Luxembourg til maj. Endelig har vi også et spektakulær cykel-eventyr på tegnebrættet som vi ser meget frem til at udvikle og forædle i selskab med FUSION Sportswear.

Ikke et nyt bekendtskab

Aftalen mellem os er ganske ny men relationerne er veletablerede. Christian Moberg har i sin aktive cykelkarriere kørt i FUSION Sportswears cykeltøj i flere sæsoner og har derfor også et indgående kendskab til den nordjyske virksomhed og produkterne. Samtidig ved han også præcis hvad der skal til når det gælder helt fremme i elitefeltet.

 

This page is also available in: English