Pop-Up Cycling og “Human to Human”

Tikiøb Event faciliterer professionelle netværk for erhvervslivet. I egne rækker har vi netop introduceret eventproduktet Pop-Up Cycling. Først arrangement blev afviklet mandag den 8. april med cirka 30 deltagere. Udgangspunktet var Østjylland og Montra Hotel Sabro Kro.

Vi tror på “Human to Human”

Med Pop-Up Cycling ønsker vi at skabe et erhvervscykeltilbud til de mange motionister som ikke ønsker at forpligtige sig i et netværk med ugentlige træninger og dresscode. Pop-Up Cycling fungerer på tværs af eksisterende klubber, netværk og virksomheder. Vi ønsker at fokusere på ”Human to Human”. Den personlige og direkte dialog er efter vores mening ofte afgørende i dagens forretningsklima.

Et impulsivt og aktuelt format

Formatet beskrives også i navnet, Pop-Up Cycling. Vi ønsker at dyrke det uformelle og det impulsive. Mange års erfaring med international cykling giver os et stort netværk og dermed mulighed for at være topaktuelle. Vores arrangementer vil derfor finde afvikling når vi har noget spændende og aktuelt at byde ind med. Ved det netop afviklede arrangement havde vi fokus på TV-produktion i forbindelse med forårsklassikerne i den internationale cykelsport, ligesom Tour de France også blev vendt. Tidligere TV2 reporter Jasper Stadum førte os sikkert igennem mediejunglen i et spændende og medrivende indlæg der tog udgangspunkt i 12 aktive år som cykelsportsreporter.

Pop-Up Cycling tilbydes som invitationsarrangementer og henvender sig til beslutningstagere i mellemstore og store virksomheder.

Næste planlagte Pop-Up Cycling arrangement er planlagt til afvikling den 3. juni.