Dannebrog en stolt tradition i Hadsten

Den danske mester i landevejscykling Mads Pedersen, Trek-Segafredo stiller til start i Hadsten Gade Grand Prix, torsdag den 27. juli. Med denne flotte aftale sikre vi også den stolte tradition. Det er altid et mål for os, at kunne præsentere den danske mester i den flotte og prestigefyldte dannebrogstrøje. Trøjen som kun må bæres af den forsvarende nationale mestre.

Den internationale cykling har set talentet

Mads Pedersen er ikke kun dansk mester han er også et billede på den internationale cyklings fremtid. Kun 21 år og allerede nu kontrakt på et af verdens største cykelhold. Mads slår nemlig til dagligt sine folder hos Trek-Segafredo, hvor han blandt andet var en del af holdets klassikersatsning i det tidlige forår.

Før skridtet op på sportens øverste hylde kørte Mads Pedersen hos talent-mageren Michael Skelde og CULT Energy der senere delvist blev til Stölting Service Group.

Flotte resultater

Vinder af bjergtrøjen i Tour of Norge, vinder af den danske klassiker Fyn Rundt begge i 2016 og ikke mindst sejren i Paris-Roubaix for juniorer tilbage i 2013 var blandt andet med til at overbevise Trek-Segafredo ledelsen.

En af favoritterne

Tilbage i Hadsten er vi ikke bange for at tilskrive Mads Pedersen en vis favoritværdihed. Han kommer i Dannebrogstrøjen som jo siges at give vinger og endelig har han ved flere lejligheder bevist sine evner til at køre med helt fremme når det for alvor går op ad.

Mads Pedersen ”Jeg ser frem til at vise trøjen frem i Hadsten for et forhåbentligt stort publikum og vil gøre mit absolut bedste for at sikre et godt resultat på bakken i Hadsten”.

Få en snak med den danske mester

Du kan hilse på Mads Pedersen i Fanzonen på toppen af Søndergade, når han møder ind sammen med Tour aktuelle Michael Valgreen omkring kl. 18:00 på løbsdagen. Har du ikke allerede sikret dig en billet til Fanzonen kan den købes via Place2book