Marketingsamarbejde med Pronghorn

Den danske cykelproducent Pronghorn og Tikiøb Event aps har indgået et marketing- og eventsamarbejde.

Samarbejdet er oplagt og vil styrke de to ejerledet iværksættervirksomheder, der begge cykling som forretningsområde. Hos Pronghorn handler det naturligvis om produktion og salg af topmoderne cykler til det danske marked og hos Tikiøb Event udgør cykelevents omkring halvdelen af bureauets aktiviteter. Har du f.eks. lyst til at cykle med Tikiøb & Moberg rundt på den østjyske kulturring nu til juni?

Begge virksomheder er til dagligt i berøring med motionscyklister fra hele landet og efter et godt samarbejde i 2019 er tiden nu den rette til også at sætte et par ord på fællesskabet.

I sin enkelthed går det nye samarbejde ud på at dele markedsføring i relevante sammenhænge. Tikiøb Event vil synliggøre Pronghorn i forbindelse med de cykelevents virksomheden producere til det private marked. Modsat vil Pronghorn bruge Tikiøb Events arrangementer til at styrke egne muligheder for at komme i 1:1 dialog med den enkelte motionscyklist. Endelig vil den danske cykelproducent også lejlighedsvis formidle eventbudskaber for Tikiøb Event ud til Pronghorns nuværende og kommende kunder.

Pronghorn har salgs og showroom i Stilling, Middelfart og Allerød. Du kan besøge Pronghorns website her.