Cykeltur på Kulturringen i Østjylland

Her i huset tror vi på et stort behov for fælles oplevelser på den anden side af COVID-19 sundhedskrisen. Derfor har vi også planlagt en cykeltur over to dage rundt på Kulturringen i Østjylland. En rute der blev skabt tilbage i 2017, hvor Aarhus var Europæisk Kulturhovedstad. Turen er planlagt til weekenden den 27. og 28. juni og afvikles naturligvis kun hvis forsamlingsforbundet kan overholdes.

Et levende postkort set fra din cykel

Kulturringen er et levende postkort der bringer os gennem nogle af de smukkeste egne i Østjylland. Fantastisk cykelterræn med kig til egnes seværdigheder, historie, kultur og natur i en stor smuk buket. Vi har tilpasset ruten en smule, så det hele kan fungere event- og cykelteknisk. Turen med os bliver derfor på i alt 406 kilometer og 3.800 højdemeter fordelt på to dage. Den originale Kulturring er godt 500 kilometer og indeholder også cykling på Samsø. Den skønne ø må vi besøge en anden gang.

Vores cykeltur på Kulturringen starter ude på landet nord for Aarhus i den lille by Halling. Her kan deltagerne parkere deres biler sikkert hos en privat lodsejer vi har truffet aftale med. Efter starten går turen nordvest på inden vi så småt drejer om i syd for til sidst at ende i smilets by Aarhus. Første etape er på 205 kilometer. Overnatning vil ske på hotel Helnan Marselis lige der hvor skoven møder byen.

Anden etape søndag den 28. juni bringer deltagerne igennem Aarhus og nordøst på. Vi skal besøge Djursland og Mols inden vi til sidst er retur i Halling til bobler og snacks.

To hold og to niveauer

Cykelmotionister er velkommen til at cykle med og turen tilbydes i to hold og dermed også to niveauer. Vi vil maksimalt have 15 deltagere på hvert hold. Vi har sørget for fuld forplejning hele vejen, ligesom der vil være en servicebil med hver gruppe. Bagagen transporterer vi naturligvis også.

Kør med hvis du har lyst

Har du lyst til at tage med os rundt på Kulturringen den sidste weekend i juni kan du læse meget mere om turen og indholdet her på sitet. Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk på 87 610 620.

To dages cykeltur på den østjyske Kulturring. 27. til 28. juni 2020. 406 kilometer og 3.800 højdemeter. Velkommen.