Mountainbike event i Østjylland

At cykle på mountainbike (MTB) er en fantastisk oplevelse. MTB er en etableret sportsgren, hvor Danmark gennem årene har høstet mange internationale resultater.

Men MTB er også blevet en stærk motionsform, hvor alle kan være med. Det at forene god motion, eventyr og naturlige oplevelser i fantastiske områder er den afgørende cocktail.

Samtidig er MTB perfekt hele året rundt, ikke mindst om vinteren er motionsformen et oplagt alternativ til landevejscyklingen. Der er som regel nemlig altid læ og dermed lidt lunere i skoven.

Plads til os alle

Et pusterum inden vi ruller videre

Et pusterum inden vi ruller videre

Vi er mange der nyder naturen på ryggen af en MTB cykel og det har også historisk været grobund til konflikt mellem lodsejere og de forskellige brugere af de private og statslige skove og naturområder. Jeg har dog med glæde noteret mig, at i takt med at MTB som motionsform er blevet mere organiseret end nogensinde før, så er forståelsen for de forskellige ønsker og holdninger også blevet bedre.

Flere og flere steder finder vi også etablerede spor. De er mange steder skabt på initiativ fra lodsejere og brugergrupper. I fællesskab er der således blevet etableret super gode MTB spor. Over det meste i Østjylland finder du disse spor. En hurtig søgning på nettet og du finder nemt den rette vej.

Masser af gode spor i Østjylland

I Aarhus området er der f.eks. organiserede spor i Marselisborg og Moesgård Skovene og Hasle Bakker.

Her lokalt hos os har Frijsenborg gods i samarbejde med Favrskov Kommune og forskellige brugergrupper etableret spor i Hammel Mølleskov og Hinnerup Skoven.

Randers, Silkeborg og Ry områderne er også steder, hvor du finder de mest fantastiske muligheder for at få luftet MTB cyklen. Endelig kan du jo også blot færdes frit i naturen uden for de etablerede baner, men her er det vigtigt, at du altid overholder reglerne for færdsel i skoven og naturområder. Her kan du læse om Naturstyrelsens generelle regler for færdsel.

Tikiøb Event tilbyder mountainbike events til erhvervslivet

Lys monteres før nedkørsel i mørke.

Lys monteres før nedkørsel i mørke.

Her på bureauet i Markusminde er MTB cykling også et af vores etablerede event tilbud. Vi tilrettelægger og afvikler MTB events. Det kan være at turen er en del af en større sammenhæng eller at det er en selvstændig event. Vi står for logistik og hardware, ligesom vi kender alle de gode steder. Vi er også selv med som guider, så du og dine gæster kommer sikkert rundt på sporet. Det er oplagt at tænke MTB cyklerne ind i forbindelse med medarbejderevents og gerne i kombination med andre af vores aktiviteter.

Der er også sjovt og givende at anvende MTB cyklen som alternativ transportform mellem forskellige andre event lokationer. Det kan være at vi starter dagen et sted og skal afsluttet et andet. At cykle mellem stederne binder programmet sammen på en alternativ og sund måde.

Vi tilbyder MTB cykling for grupper op til 50 personer.

Herfra hjælper vi gerne med ideer og løsningsforslag til din næste event – lad os inddrage cyklerne på den ene eller anden måde. Godt sammenhold, smil og røde kinder.

Du kan træffe mig på 40379620

Jesper Tikiøb, oktober 2016.