Eventlogistik og cykelløb i Hadsten

Torsdag den 27. juli 2017 blev der igen kørt cykelløb i Hadsten, som det er sket siden 1993. En stolt tradition med en lang og flot historie.

Vi har været med fra starten af i 1993 og I år var det for første gang med Hammel Cykle Klub som medarrangør. Tikiøb Event er dog fortsat eventtekniske- og cykelsportslige rådgivere for arrangementet.

Aaen slog Tour de France profilerne

Samarbejdet med Hammel Cykle Klub er kommet godt fra start og vi fik afviklet et super flot løb i går. Jonas Aaen fra Riwal Platform vandt i en flot spurt. Vores to Tour de France profiler Lars Bak og Michael Valgren begejstrede de flere tusinde fremmødte tilskuere og kæmpede det bedste de havde lært. Men podiet nåede de ikke.

Tikiøb Event samler trådene

Vores arbejde er som sagt den eventtekniske tilrettelæggelse og efterfølgende eksekvering. Vi samler trådene og sammen med Hammel Cykle Klubs gode folk bliver cykelløbet en realitet. Vores opgave er også kontakten til løbets profiler og aftaleindgåelse med samme.

Sponsoraftaler og produktudvikling

Arbejdet omkring alle sponsorerne fra tegning til aktivering er også håndteret her fra bureauet i Markusminde. En opgave er at forene underholdning, netværk og forretning i en og samme buket til sådan en cykelløbsaften. Det gør vi blandt andet med en flot fanzone, hvor alle løbets officielle gæster og sponsorer mødes, ligesom alle interesserede cykelfans kan købe en billet til området. Efter vores opfattelse en stærk måde at aktivere cykelløbet på.

Lastbiler, søm og skruer

Endelig har vi også sammen med en række gode samarbejdspartnere leveret størstedelen af alt hardware til arrangementet og koordineret den tekniske opstilling og nedtagning. Det være hegn, podie, telte og scener.

Løbet i går aftes blev fuldt af flere landsdækkende og lokale medier.

Events og oplevelser til erhvervslivet

Vi hjælper også gerne dig med tilrettelæggelse og eksekvering af dine events og netværksarrangementer for kunder og medarbejder.

Der er kaffe på kanden her i Markusminde og døren står altid åben for en kreativ og afklarende eventsnak.

God weekend.

Jesper Tikiøb