Ludvigslyst en fin smagsoplevelse

ludvigslyst-tikioeb1

 

Hos Tikiøb Event er en del af vores arbejde, at henvise og anbefale forskellige lokaliteter og spisesteder til vores kunder. Vi lever af at kende stederne, hvad enten det er restauranter, hoteller eller omgivelserne til oplevelser, action og teambuilding.

Den anden dag var vi en tur forbi traktørstedet Ludvigslyst lige uden for Sejs i Østjylland. Stedet ligger smukt helt ned til Juhl Sø og efterårets brændte farver stod flot til det stålgrå vand i søen. Ludvigslyst ligger ”ude på landet” men alligevel tæt på det hele. Ganske kort til Silkeborgmotorvejen og beliggenheden er efter vores vurdering perfekt for enhver corporate wining & dining i Østjyllandsområdet.

Vi blev taget godt imod af stedets ejer siden 2012, Kira Provst Hansen. Efter en find rundvisning af lokalerne og en konkret snak om vores kommende event på stedet benyttede vi lejligheden til at nyde vores frokost på traktørstedet.

Arbejdsfrokost i hyggelige rammer

Placeret i den første af tre a la carte stuer og med kig til søen var vi klar til at besigtige menukortet. Vi sad ved et lille hyggeligt bord i gode stole. Bordet var diskret og elegant dækket med lys og blomster.

Jeg valgte confiteret mulard and fra Gothenborg på rød salat med syltede tyttebær, tørrede blåbær, maltflager og ansjoscreme. Elementerne supplerede hinanden fornemt og smagene var super fint afstemt.

Min kollega valgte en lettere frokostanretning. Taske-krabbesalt med sprøde brødcroutoner, avocado, agurk og urter. Også en fin oplevelse for både smagsløjen og blikket. Koriander var en del af rettet og sikrede en super friskhed.

Begge retter havde en fin størrelse til en frokostanretning.

Til at flankere maden nød vi en lokal æblecider fra Låsby, IDUN HornCider. En dejlig kraftig cider, som efter vores vurdering var perfekt til årstiden – frisk og fyldig på en og samme tid.

Flotte desserter

ludvigslyst-tikioeb3

Dejlig æble-trifli, kan varmt anbefales.

Til dessert valgte vi dagens kage med pynt, rørt is og chokoladecreme samt en æble-Trifli med makroner druknet i portvin og med pisket fløde på toppen. Mængdemæssigt var desserterne pænt store og vi manglede ingen ting.

Folk der kan deres fag er altid en fornøjelse

Betjeningen var venlig, kompetent og kvik. Vi var på stedet som en del af vores arbejde, hvorfor frokosten også var en arbejdsfrokost. Det var der fin forståelse for og vi fik det hele afviklet på en times tid. Perfekt tempo uden for meget fart.

Vi bruger Ludvigslyst som et af de steder vi anbefaler når der skal afvikles events. Stedet kan fungere selvstændigt eller som en del af et sammenhængende arrangement.

Har du brug for hjælp og sparring i forbindelse med din næste firmaevent for kunder eller medarbejdere, så bidrager vi gerne med rådgivning og idéer. Vi tænker hele vejen rundt fra tema til logistik og eksekvering. Du kan træffe mig på tlf.: 40 37 86 20 eller min e-mail majbritt@tikioeb-event.dk

Majbritt Mortensen, Tikiøb Event – november 2016.