Frode Laursen anvender nyeste event teknologi

Vi har på et halvt år afviklet tre events for transportvirksomheden Frode Laursen. Det er vi faktisk ganske stolte over. Alle tre gange anvendte vi event produktet Cloud Challenge.

Cloud Challenge er et dynamisk event produkt der anvender den nyeste teknologi. Vi bruger platformen i en række forskellige sammenhænge alt efter hvad vores kunde ønsker med det konkrete event. I forbindelse med arrangementerne for Frode Laursen har vi brugt platformen på tre forskellige måder.

  • Konkurrence event med brancherettet indhold
  • Sjov event for store og små i forbindelse med virksomhedens årlige Vognmandsdag
  • Teambuilding på afdelingsniveau
Et virtuelt opgaveunivers

Rent teknisk skaber vi et virtuelt opgaveunivers der lagres på en cloud-server. Deltagerne deles i hold af cirka seks personer og udstyres med en tablet. Via GPS og data stilles deltagerne nu over for en række spørgsmål og opgaver. Opgaverne har forskellige kategorier og kalder på alle tænkelige kompetencer gruppen kan sætte i spil. Opgaverne udløses rent praktisk når deltagerne bevæger sig ind i forudbestemte områder. Opgaverne er synlige på det kortmateriale der er tilgængelig på den udleverede enhed.

Alle kan deltage

Cloud Challenge afvikles som team event ude som inde og varigheden aftales fra gang til gang. Vi anbefaler et samlet forløb på 2 timer inklusive introduktion og de-brief. Alle kan deltage og der er ikke noget max antal på aktiviteten.

Har du lyst til at høre mere om hvordan Cloud Challenge kan blive en del af dit næste event, så er du velkommen til at kontakte Christian Moberg på telefon 20 68 55 41 eller e-mail christian@tikioeb-event.dk

Alle tre events blev afviklet i samarbejde med Kystvejens Hotel og Konferencecenter i Grenå. Start dit besøg her med et kig på Kystvejens website.

Frode Laursen skriver til os

Emil Løvschall Møller, Head of Invoicing

Jeg havde i forvejen meget store forventninger til spillet, grundet anbefalinger fra kolleger som havde prøvet det ved tidligere lejligheder, og dem indfriede I og endda overgik. Kombinationen af fysisk aktivitet og de interaktive elementer fungerede super godt.

Spillet i sig selv har en høj underholdningsværdi. Det er ganske simpelt sjovt og det er jo et godt udgangspunkt.

Som teamøvelse leverede det også på flere parametre. Alle kan være med.

Spillet trækker på forskellige færdigheder og styrker, såsom paratviden, fagviden, fysisk aktivitet og kreativitet, hvor nogle medarbejdere jo er bedre til det ene end det andet. Det gav en god balance på holdene. Det fysiske element havde også en passende sværhedsgrad. Alle fik trætte ben uden at det var ekskluderende for personer med mindre god kondition, hvilket er vigtigt så alle får en god oplevelse.

Alt i alt et stærkt koncept, som varmt kan anbefales herfra.