Erhvervslivets mødeformat er under forandring

Tikiøb Event er en del af MICE* branchen – en branche der for nuværende er ganske udfordret af den globale sundhedskrise. En krise som vi tror på vil ændre erhvervslivets mødeformat og adfærd fremadrettet.

På kort sigt er vi overbeviste om at vi som branche vil opleve et behov for alternativer til den klassiske møde- og konferenceform. Der vil være stort behov for at mødes på den anden side af COVID-19 krisen og det stiller krav til en anden type mødeformat. Behov for at få sig organiseret, få aftaler på plads, ja simpelthen få det hele kickstartet igen. Flere og flere har fået øjnene op for de gode muligheder for digitale online møder men det fysiske møde vil der fortsat være brug for. Brug for at mødes som mennesker.

Vi tror på at naturen og outdoorløsninger vil være det nye “hot spot” og omdrejningspunkt for mødeaktiviteter i tiden efter sundhedskrisen. Derfor er vi også klar med alternative mødeformer og koncepter der kan afvikles hos jer på firmaadressen, ved konferencecentre og hoteller samt hos os selv på vores outdoor eventcenter ”Bondegården”. Vi arbejder primært med danske virksomheder men vores DMC* afsnit er også opmærksom på outdoorkoncepterne i forhold til vores internationale opgaver som destinationsbureau.

Sparring med erfaring

Hvad enten du er virksomhedsrepræsentant eller møde- og konferenceplanlægger for hotel eller konferencecenter stiller vi os gerne til rådighed med sparring i forhold til at få tilrettet dine kommende møder og mødeprodukter til en ny hverdag. En hverdag, hvor omgivelserne får større betydning end hidtil. Vi har mere end 20 års erfaring med outdoor events og ikke mindst tilrettelæggelse af møder og konferencer. Disse erfaringer er til sammen nu et godt udgangspunkt for en stærk løsning til netop dit næste møde.

Det mobile outdoormøde eller en tur på Bondegården

Vores mobil outdoor mødefaciliteter kommer gerne direkte til dig. Forud for det rent praktiske har vi talt sammen for at få defineret det konkrete behov, ligesom vi har uddybet indholdet at vores services, eksekvering og tekniske set-up. Forventningerne er afstemt og sammen er vi klar til at tage imod dine mødegæster.

Vores egen Bondegård, 20 minutter nordøst fra Aarhus og kun fem minutter fra motorvej E45, er også et godt bud på mødefaciliteter, der kan leve op til fremtidens ønske om øget plads, afstand og ikke mindst højt til loftet. Her kan vi leve op til præcis de rammer der måtte være gældende nationalt med også på koncernniveau i det konkrete tilfælde. Mødefaciliteterne på Bondegården er omstillingsparate og vi råder over 125 hektar til formålet. Det er også på Bondegården vi afvikler vores ATV-safari og klassiske teambuilding forløb. Vi kan fungere inde og ude eller begge dele. Faciliteterne fungerer perfekt op til cirka 100 deltagere. Afdelings- og ledelsesmøder har ideelle vilkår hos os på Bondegården. Er du kollega i MICE branchen er du også velkommen til at benytte vores faciliteter, hvor løsningen er designet til dig.

Kontakt os gerne for nærmere dialog og information om hvordan vi kan tilpasse dit møde til den nye virkelighed. Ring eller skriv direkte til Jesper Tikiøb på jesper@tikioeb-event.dk eller 40379620.

*Meetings, Incentives, conferences, and exhibitions

*Destination Management Company