MasterMind Event for dine medarbejdere

Vi har i vinterhalvåret stor succes med vores MasterMind Event. Det er et indoor game rettet mod grupper på 40 deltagere eller der over.

Aktiviteten er en teamaktivitet der stiller skarpt på samarbejde og fællesskab.

I sin enkelthed deler vi deltagerne i grupper på 8 til 10 deltagere. Herefter får alle hold udleveret en lang række opgaver, alle får ens opgaver. Der er så mange opgaver, at det ikke kan lade sig gøre at løse dem alle på den afsatte tid. Her tvinges grupperne til at prioritere og vælge strategi. Strategi er sammen med evnen til at samarbejde også væsentligt når deltagerne skal dele opgaverne mellem sig, for således at nå i mål med flest mulige løsninger.

LIVE resultatformidling

Efterhånden som deltagerne får løst opgaverne skal de indleveres til vores dommere som straks registrere dem. Registreringen sker altså LIVE og vi opdaterer et digitalt score board på storskærm. Deltagerne kan dermed følge udviklingen tæt.

Også for hele organisationen

For at lykkedes som organisation er det vigtigt at alle afdelinger performer. Afdelingerne er i MasterMind Event symboliseret ved grupperne. Undervejs er der særlige opgaver der udløser ord – ord der på tværs af grupperne til sidst skal danne en sætning med relevans for deltagerne og den virksomhed de repræsenterer. Det kan være en vision, et værdigrundlag osv. Således formår aktiviteten, at aktiverer samarbejdet i den enkelte gruppen men så absolut også på tværs af organisationen, hvilket trods alt er det væsentligste.

On eller Offside

Tikiøb Events MasterMind Event fungere uden særlige krav til lokation. Vi afvikler på virksomhedens adresse eller oplagt som aktiv kursuspause på hotel eller konferencecenter.

Oplagt for store grupper

Vi anbefaler MasterMind Event til medarbejdergrupper på 40 personer eller mere. Aktiviteten afvikles med stor succes med en varighed på en til to timer. Det aftales naturligvis individuelt.

Vil du udfordres?

Har du og dine kollegaer lyst til at blive udfordret via MasterMind Event så hjælper vi gerne med yderligere detaljer. Jesper Tikiøb kan træffes på 40379620 eller jesper@tikioeb-event.dk