ATV event på stubmarker

Sommeren er over os og dansk erhvervsliv er så småt ved at gå på ferie.

Kick-start anden halvdel af 2018 med en fælles medarbejderoplevelse.

Inden vi får set os om er vi tilbage igen efter ferien og skal have kick-startet anden etape af 2018. Her vil vi gerne byde ind med forslag til en super hyggelig medarbejderdag. Kom og besøg os i Østjylland på Ebbestrup i Favrskov Kommune. Her har vi vores action og teambuldinganlæg. Et sted hvor vi blandt andet tilbyder kørsel på fire-hjulet ATV motorcykler. På Ebbestrup råder vi over 125 hektar blandt skov, eng og mark areal. Perfekt til den gode ATV oplevelse. Sammen med dine kollegaer guider vi jer sikkert rundt i terrænet og alle kan være med. Vi tilsikre en grundig instruktion og vores ATV arrangementer er oplevelser og ikke race.

ATV kan med fordel kombineres med andre af vores aktiviteter.

Du kan også vælge at kombinerer ATV oplevelsen med andre af vores aktiviteter. Fra buketten af muligheder kan blandt andet nævnes:

  • Bueskydning
  • Lerdueskydning
  • Laserskydning
  • iPad GeoQuiz
  • Træklatring
  • Mountainbike
  • Ponyridning

Tid til hygge og god mad.

Udgangspunktet er vores ATV stald, hvor vi har mulighed for at sidde inde, ligesom vores terrasseområder aldrig står komme når solen skinner. Det er også her vi har vores grills. Her griller vi for jer eller sammen med dig og dine kollegaer.

Få en ekstra oplevelse på stub-markerne.

Efter sommerferien hen i august og september står flere af markerne i stub. Det betyder at vi i et par måneder har mulighed for at udvide vores store areal yderligere og give vores gæster en rigtig farmer-oplevelse, når vi suser hen over stubmarkerne.

Et typisk forløb strækker sig over 2 til 3 effektive timer med masser af aktivitet. Der skal også være tid til god mad og hygge, så samlet set er vores ATV events på Ebbestrup oplagt som halvdagsarrangement.

Vi hjælpe gerne med forslag til dit næste medarbejderarrangement.

Har du lyst til at besøge os og se på mulighederne eller vil du gerne have et konkret oplæg er du velkommen til at kontakte os. Ring til Jesper Tikiøb på 40379620 eller e-mail: jesper@tikioeb-event.dk. Jesper er klar til at hjælpe og uddyber gerne mulighederne for teambuilding og oplevelses-kursus på Ebbestrup. Du kan også finder mere infomation her på sitet.

Velkommen.