Cykelevent styrker kunderelationerne for finansiel virksomhed

I starten af maj måned afviklede vi cykelevent for et stort dansk pengeinstitut. Det var den lokale filial i den østjyske by Hadsten i Favrskov der var værter.

Uformel dialog sikres på cykelturen

Opgaven var at skabe en anderledes eftermiddag og aften, hvor parterne kunne mødes på en uformel måde. Vi valgte at cykle en tur med deltagerne. Det ved vi virker særdeles godt, netværkscykling er en af vores stærke kompetencer og samtidig er cykling vel den mest populære fritidsbeskæftigelse blandt topledere i disse år. Vores erfaring er, at når erhvervsledere kommer på to hjul på en spændende og udfordrende rute, så sker der noget med samtalerne. Vi oplever samtaler som aldrig ville finde sted i forbindelse med et klassisk møde. Sådanne uformelle meningsudvekslinger på en snoet vej mellem danske kornmarker tror vi på er meget givende for den unikke relation mellem to parter.

Cykelevent – kunden i den gule førertrøje

Tikiøb Event var som bureau på sagen hele vejen rundt med alt fra ide til eksekvering. Vi leverede den fulde løsning til kunden, herunder også udarbejdelse af invitationer, forplejning, servicevogne, lydanlæg, rutetilrettelæggelse og naturligvis også de efterfølgende indlæg og tapasspisning.

Rolf Sørensen viste hvordan det skal gøres

Cykelekspert Rolf Sørensen, som vi i dag arbejder sammen med i forbindelse med flere af vores cykelprodukter var også med og gav deltagerne en masse gode råd. Ikke mindst spændende anekdoter fra mere end 16 år i Italien.

Flere luksushjælpere

Feltet af kunder var på mere end 50 friske erhvervsfolk og det kræver styring. Så foruden Jesper Tikiøb og Rolf Sørensen fik vi hjælp af Christian Moberg fra Team ColoquickCULT samt A og B ryttere fra den lokale Hammel Cykle Klub.

Tæt på Giro d Italia

Vores event blev afviklet dagen før starten på dette års Giro d Italia, som i øvrigt var 100 året for løbets start. Det satte vi sammen med Rolf Sørensen naturligvis fokus på ved den efterfølgende spisning. Det italienske tema blev også fastholdt, idet vi præsenterede en række italienske vine fra vinhuse der ligger rundt langs dette års Giro rute.

Trump på den store klinge

Endelig sluttede værterne af med et finansielt fagligt indlæg, hvor det primære fokus var investering og finansiel tryghed i en verden med Donald Trump som præsident for USA.

Vi hjælper gerne med din næste event

Næste gang du og dine kollegaer skal arrangere en event for kunder eller medarbejdere, så prøv at spørge os til råds for ideer og input. Vi har mere end 25 års erfaring og vores saldo i ide-banken er i plus.