Barcelona har det hele

Vi har netop afviklet syv dages event og konference logistisk i Barcelona. Og vi må igen sige at byen på ingen måder svigter. Vi anvender så ofte det er muligt Barcelona til vores internationale events. Denne gang var vi taget syd på i forbindelse med IT konferencen CISCO Live.

Barcelona lige om hjørnet

Barcelona er oplagt, da byen er meget let at komme til fra alle steder i verden. Flyforbindelserne er meget veludbyggede og der er flere daglige adgange til alle væsentlige europæiske hubs lufthavne. Når vi nu er landet i El Prat lufthavnen, så er det også en klar fordel, at det kun tager 15 minutter med taxa at nå det absolutte centrum. Et meget veludbygget Metro system er også ført ud til lufthavnen. Så et super alternativ til taxa er at hoppe på L9 og på 20 minutter når du frem til L1 der på få minutter bringer dig til din destination i centrum. Det er i øvrigt også L9 der tager dig sikkert direkte til Camp Nou, hvis fodbold er på din bucket list under dit ophold.

Bo som du ønsker i Barcelona

Udvalget at hoteller der kan tage imod store erhvervsgrupper er også stor og alle de steder vi bruger er der stor og professionel forståelse for at hver enkelt besøg og event skal tilpasses fra gang til gang. Det er essentielt når det handler om eksekvering af corporate events. Vi finder det inspirerende, at det er muligt at placerer store grupper i det absolutte centrum af byen frem for ude i et konferenceområde. Det betyder naturligvis lidt transport hver dag, hvis man er i byen for at deltage på konference men det overskygges til fulde at de mange muligheder og oplevelser der er ved at bo i centrum. Langt de fleste gæster sætter stor pris på det store udvalg af fritidsmuligheder centrum byder på.

Teambuilding og egne events

Byens rum kan også med fordel anvendes til egentlige events. Vi har eksempelvis vist rundt i byen via klassiske biler, el-cykler, Mountainbikes og moderne datastyret orienteringsløb (denne event kalder vi tech hunt). Events inspireret af byens mange kunstnere og designere er også oplagt at medtage i dit næste Barcelona-program.

Uden mad og drikke

Når det kommer til Barcelonas gastronomiske oplevelser så har vi godt 6 års erfaring med at spotte hvad der er hot or not i byen. Vores kollegaer der bor og arbejder fast i Barcelona har et godt blik for udviklingen og er derfor altid opdateret. Det kommer dig til gode når du søger et ganske særligt sted for ”Wine & Dine”. Vi kommer gerne med forslag og forestår bookingerne, hvad enten det drejer som om det moderne og internationale køkken eller du sørger det mere lokale og autentiske.

Fra A til Z

Skal du bruge Barcelona i forbindelse med arrangement for kunder eller medarbejdere hjælper vi gerne med at sammensætte et komplet program med alt fra booking og handling af rejsen til velkomstgave på hotelværelset. Vi hjælper blandt andet med:

  • Flyrejse og logistik
  • Hotelreservationer og koordinering af samme
  • Restauranter
  • Events og seværdigheder
  • Teambuilding
  • Transport i Barcelona
  • Guidearbejde

Er du klar til Barcelona, så er du velkommen til at kontakte os på 87 610 620. Så finder vi tid til en café solo og en uforpligtende snak.