Stor corporate event i Hamburg

Hamburg en international metropol. Kun halvanden times kørsel fra den dansk/tyske grænse rammer vi Hamburg. Efter vores opfattelse en rigtig dejlig by at besøge både som privat og i erhvervsmæssige sammenhænge.

Vi har netop været afsted med 120 gæster fra en stor landsdækkende virksomhed fra ejendomsbranchen.

Event-arkitekt for den helt store konstruktion

Majbritt Mortensen, Tikiøb Event er i fuld gang med at gøre merchandise klar.

Vores opgave var at fungere som freelance eventkoordinator for såvel tilrettelæggelse som eksekvering af en tre dages konference. En stor og spændende logistik opgave – en næsten berusende fornemmelse, når det hele går op i en højere enhed og alt spiller.

Gæsterne arbejdede sig igennem et omfattende fagligt program. Det blev leveret i form af gruppearbejde og plenum. Her var vi med i kulissen i forhold til alle praktiske gøremål for at tilsikre at konferencen forløb gnidningsløst fra catering til internetforbindelse og storskærmsproduktion.

Uden for det faglige program have vi sammensat en række oplevelser og aktiviteter som leverede deltagerne et godt billede af Hamburg. En kombination af spændende spisesteder og egentlig sightseeing.

Business & pleasure

Forud for eksekveringen har vi været igennem et langt tilrettelæggelsesforløb med gentagende opfølgning og møder med en lang række danske og tyske underleverandører. Vi sætter en dyd i at ramme det vores kunder ønsker og skaber altid en sammenhæng igennem vores programmer. En kobling med business og pleasure er også en hjørnesten for os.

Hamburg en oplagt event-by

På alle punkter inden for vores eventverden kan vi kun anbefale Hamburg. Mulighederne og mangfoldigheden er ganske enkelt fantastisk. Alle vi har mødt er også gået ind i os med et smil og det professionelle erhvervsliv er meget behagelig at samarbejde med. Trods tysk punktlighed oplever vi også en stor vilje til at få tingene til at lykkedes. I det hele taget fleksibilitet som jo er så vigtigt for os når der skal produceres ganske særlige events.

Vi hjælper gerne med dit Hamburg event-program

Vi har en god fornemmelse for hvad der fungere rigtig fint i Hamburg. Du er derfor mere en velkommen til at kontakte os hvis du har brug for råd og ideer i forbindelse med tilrettelæggelse af din næste erhvervsevent. Må vi foreslå Hamburg som den oplagte location?

Et tidligere pengeinstitut fungere i dag som gourmet restaurant.

Lidt fakta – mest for sjov

120 gæster
240 overnatninger
1 båd
480 stykker sushi
2 event guider
1 lommekniv
100 meter selvklæbende folie
2 unge musikere
En tidligere bank
4 cykler
Og meget mere