International profil til dansk cykelnetværk

Tikiøb Event har netop igangsat brancheorienteret Cykelnetværk. Frank Schleck fra Luxembourg indtræder i central rolle som cyklende VIP guide.

Tirsdag den 7. marts 2017 præsenterede Tikiøb Event sæson 2017 for et indbudt brancheorienteret cykelnetværk. Et netværk vi tilrettelægger og facilitere for en af vores erhvervskunder.

Indholdet for sæsonen 2017 blev afsløret for deltagerne i fantastiske rammer på Holckenhavn Slot ved Nyborg.

De mere end 80 fremmødte deltagere blev blandt andet orienteret om træningsforløbet, tilbud om deltagelse i motionsløb, mulighed for køb af cykler, tøjprøvning og præsentation af en tur til Pyrenæerne.

Vi havde også den fornøjelse at præsenterer vores internationale cykelfaglige crew. Et crew der står for træningen i dagligdagen, cykelteknisk service og back-office men også et crew der skal føre deltagerne sikkert rundt i Frankrig og Spanien, når turen senere på året går til Pyrenæerne.

Tikiøb Events netværkscrew for sæsonen 2017:

Fra venstre: Martin Lyngsted, Jesper Mørkøv – Riwal Platform, Claus Michael Møller, Christian Moberg – ColoquickCULT, Hanne Malmberg, Jesper Tikiøb, Frank Schleck og Kim Andersen – DS Trek Segafredo. Jan Lindberg, Lars Movild og Majbritt Mortensen er ikke med på billedet med er også en væsentlig del af vores 2017 hold. De indtræder i back-stage funktioner og var således ikke med på cykeltur.

Vi har en baggrund i cykelsporten og vores netværk er stort. Vi tilbyder cykelevents af højt kvalitet og med stor faglighed. Vi har løsninger hvad enten der er tale om et længerevarende netværksforløb eller en enkelt eventdag med fuld fart på den store klinge. Vores cykelevents bringer også tit deltagerne uden for landets grænser – ud i det klassiske og berømte terræn, rundt på de europæiske landeveje.

Også masser af rigtig cykelløb

Endelig producerer vi også store offentlige cykelevent blandt andet et professionelt gadecykelløb i Hadsten og et stort motionscykelløb i Båstad i Sverige.

Har du lyst til at høre mere til vores cykelevents er du meget velkommen til at søge yderligere information her på sitet ligesom Jesper Tikiøb altid er klar til en snak og hvilket indhold der er det helt rigtige til netop jeres virksomhed. Jesper træffes på 40379620 eller jesper@tikioeb-event.dk