Personalevent i Dolomitterne

Vi er godt i gang med det nye år og det betyder traditionen tro fokus på sundhed og motionsarrangementer rundt om hos de danske virksomheder.

Fokus på den aktive organisation

Det mærker vi også her hos os i Markusminde. Lige nu er vi i Dolomitterne, hvor vi afvikler personaleseminar for en kunde. Her arbejder vi med teambuilding og organisationsudvikling. Samtaler og øvelser kombineres med aktiviteter i naturen. Der bliver blandt andet tid til ski og vandring i de smukke bjerge på grænsen mellem Italien og Østrig.

Gode kontakter i det bjergrige lokalområde

Vi er i Trentini området og bor i Castello i Val di Fiemme. Et aktivt område med smuk natur og en spændende historie. Vores lokale samarbejdspartnere er erfarne og trænet i at skabe det helt rigtige program for virksomheder der ønsker at kombinere konference og teambulding.

At forlade virksomhedens adresse for en stund er efter vores opfattelse en god investering. Når en organisation er sammen uden for de vante rammer udvikles den unikke relation mellem medarbejderne yderligere og effektivt. Et godt team der kender hinanden, også uden for det faglige område, er også et effektivt team og dermed en gevinst for enhver virksomhed.

Kend din kollega

I forbindelse med teambuilding og seminar mødes medarbejderne også på tværs af normale faggrupper og afdelinger. Det er med til at give en bedre helhedsforståelse for den samlede virksomhed. Det enkelte individ er en del af et team og en helhed, hvor man er afhængig af hinanden og den enkeltes bidrag til fællesskabet.

Sammen med kunden udvælger vi også temaområder fra organisationens hverdag, hvor der kan være behov for tilpasninger og forbedringer. At bruge anderledes rammer og gerne naturen som mødelokale leverer ofte bemærkelsesværdige og gode løsningsforslag. Deltagerne er frigjorte, når der arbejdes uden for hverdagens mødelokale.

Brug også lokalområdet

Det er naturligvis spektakulært og medrivende når seminaret afvikles i udlandet i anderledes omgivelser men lokalområdet byder også ofte på gode muligheder for seminarafvikling. Lige rundt om hjørnet finder man let nye rammer der kan være ideelle til et mønsterbrud og en ny scene for den gode og udviklende samtale. Her hjælper vi naturligvis gerne med forslag til alt fra ide, til praktisk tilrettelæggelse, lokationer, logistik og eksekvering.

Den gode ide og den sikre tilrettelæggelse

Har du brug for inspiration til dit næste kunde eller medarbejderevent, så ræk endelig ud. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde. Med mere en 25 års erfaring i event branchen har vi en bred vifte af ideer med os under armen. Netværket er også veletableret med et væld af gode og stabile samarbejdspartnere.