Hold dit næste møde hos os på Ebbestrup

Den smukke og gamle ejendom Ebbestrup er langt mere end location for vores ATV events. Det er også møde og kursusfaciliteter.

møde- og event faciliteter midt mellem Aarhus og Randers

Tikiøb Event tilbyder møde- og kursusdage på skønne Ebbestrup. Ejendommen er fra 1884 og oprindelig et enkesæde under Clausholm Gods. I dag er stedet familieejet på tredje generation. Det historiske landbrug ligger smukt placeres midt i Østjylland mellem Aarhus og Randers, kun få minutter fra motorvej E45.

Igennem 10 år har vi på Ebbestrup skabt gode rammer, ikke kun for vores ATV events, men også for en lang række andre outdoor og teambuildingevents.

Masser af plads og et økologisk menukort

I naturlige og landlige omgivelser byder vi inden for eller udenfor. Ud over den store buket af aktiviteter kan vi også tilbyde mødefaciliteter for op til 75 personer ved almindelig bord opstilling og endnu flere hvis vi anvender teateropstilling. Lokalerne er i ejendommens sidebygninger og står rå og landlig. Det giver deltagerne en ny og anderledes oplevelse af at være en del af et møde. Vores gæster hyggelig sig altid og kan godt lide de uformelle rammer. De mest almindelige møderekvisitter, såsom projektor, lærred, lydanlæg, tavle osv. er ligeledes til stede. Du er også meget velkommen til selv at medbringe materialer for at sætte fokus på dit mødeemne.

Vi sætter stor pris på økologisk og hjemmelavet forplejning tilberedt af gode lokale råvarer. Det vi ikke selv laver til jer hjælper vores gode cateringleverandør med. Vores store grills benyttes i sommerhalvåret også flittigt af vores gæster.

Alle vores kursusdage på Ebbestrup sammensættes altid efter aftale med kunden og vi har som sådan ikke færdige pakkeløsninger. Det sikre den unikke oplevelse for deltagerne, som er så afgørende for at opnå succes med dit møde eller event.

En bred vifte af event aktiviteter

På Ebbestrup tilbyder vi ud over vores ATV event blandet andet følgende aktiviteter:

Masser af plads på Ebbestrup til vores populære maleri-event

Masser af plads på Ebbestrup til vores populære maleri-event

  • Mountaibikecykling
  • GPS orientering
  • Træklatring
  • Lerdueskydning
  • Luftriffel
  • Bueskydning
  • Frisbeegolf
  • Team coocking
  • 4×4 kørsel
  • Danse workshop

Endelig tilbyder vi også klassiske samarbejdsøvelser, hvor vi udfordre teamet.

Har du lyst til at høre mere til mulighederne for at kombinerer møde- og kursusafholdelse med en aktiv dag fyldt med sjove og udfordrende team opgaver, så giv os et ring og vi hjælper gerne helt uforpligtende med ideer og løsninger. Jesper Tikiøb træffes på 40379620 eller e-mail jesper@tikioeb-event.dk

Kom og besøg os på Ebbestrup til en herlig kursusdag. Velkommen.