Sikke en sensommer

Der har været stille fra os her på bloggen de sidste stykke tid. Men vi er her endnu og bruger de næste par linjer til at samle lidt op.

Det har været og er fortsat en underlig og anderledes tid for os alle uanset branche og virke. COVID-19 sundhedskrisen har naturligvis ramt os som så mange andre. Nedlukningen brugte vi på at få ryddet op her og der, ligesom vi fik nogle gode snakke med eksisterende kunder som alle over en kam har støttet op om vores eventvirksomhed. Samtidig har vi også arbejdet med nye online og virtuelle produkter. Ikke mindst vores Cloud Challenge, et virtuelt teambuildingprodukt, har vist sig at være effektivt i en lockdown periode.

Gang i de virtuelle hjul og snart webshop

En del af vores forretning beskæftiger sig med cykelevents, hvorfor vi også har været aktive med træningssession på den virtuelle træningsplatform Zwift. Det er også produkter til motionscyklingen du kan finde på vores nye webshop der går live i løbet af 14 dage. Her finder du blandt andet alle Wahoos produkter alt fra hjemmetrænere til cykelcomputere. Følg med på vores facebook profil. Her fortæller vi når vores webshop går live.

Massiv interesse for Ebbestrup – vores ATV- og aktivitetsanlæg

Lige nu har vi helt konkret travlt med at afvikle endagsevents primært ude på vores ATV- og aktivitetsanlæg Ebbestrup, lige nord for Aarhus. Vi har oplevet en pludselig og stejl interessekurve for vores uformelle og landlige faciliteter, hvor vi kan tilbyde mødefaciliteter og en lang række team og oplevelsesaktiviteter for vores gæster. Vi er naturligvis taknemmelig for alle de henvendelser og opgaver vi har fået lov at afvikle her på bagsiden af myndighedernes lockdown. Det er vores klare fornemmelse at danske erhvervsliv gerne vil ud hvor der er højt til loftet og plads til fælles oplevelser under sikre forhold. Normalt er vi vant til at modtage bookinger fra vores kunder et halt til helt år forud for den egentlige afviklingsdato. Lige nu booker vores kunder med ønske om straks mulig afvikling. Det finder vi naturligvis meget positiv og et udtryk for at det vi står for, har været savnet rundt omkring i virksomhederne.

Positiv udvikling og Jul på bondegården

Status fra os er derfor at der er kommet godt gang i alle de nationale eventløsninger og vi går et spændende og aktivt efterår i møde. I direkte forlængelse af efteråret glæder vi os til at komme i gang med vores julefrokost produkt ”Jul på Bondegården”.

Går du også med overvejelser om et snarligt arrangement på koncern eller afdelingsniveau så giv os et kald. Den gode løsning starten altid med en uforpligtende snak om hvordan vi sammen får skabt den bedste event til dig og dine kollegaer. Vi træffes dagligt på 87610620. Velkommen til en buket af event alle under sikre og opdaterede 2020 hygiejne forhold.