Genstart, firmaarrangementer og COVID-19

Eventbranchen er som alle andre brancher ramt af den globale sundhedskrise. Sammen med restaurations- og rejsebranchen lever vi af at samle folk. Det er ikke muligt for tiden, fællesskabet er under pres. Vi er dog fortsat at træffe her på kontoret, hvor vi gør brug at de nødvendige teknologier for at opretholde møder og henvendelser. Vi har foretaget de nødvendige ombookinger og nu går tiden med produktudvikling af vores firmaarrangementer.

Fællesskabet er afgørende nu og efter krisen

Vi forudser et stort ønske og behov for alle typer af sociale sammenhænge på den anden side af COVID-19 krisen. Det vil vi opleve i vores private liv og erhvervslivet vil også have et behov for at samle medarbejder for igen at få skabt den rette teamånd. Vi forventer en forsinkelse for vores branche men er omvendt sikre på at efterspørgslen vil komme. Vi er flokdyr pr. instinkt og holder af at skabe resultater i fællesskab. Derfor vil vi på sigt søge sammen igen for at opnå fællesskabet.

Udvikling af firmaarrangementer og event-produkter

Lige nu arbejder vi med nyheder på flere områder. Vi glæder os blandt andet til at kunne præsentere nye spændende workshops på vores cloud challenge platform. Nye løsninger med fokus på fællesskabet.

Vores ATV events på Ebbestrup har altid været en succes og anlægget besøges af mange virksomheder hen over året. Lige nu toptunes vores lounge og velkomstområder, ligesom den store Farmer-bar får et facelift.

Teambuilding i klassisk forstand har også altid været en del af vores sortiment og det er da også det der fortsat binder mange af vores firmaarrangementer sammen. Buketten af team-øvelser bliver vandet godt i disse dage og vi er sikre på at der vil komme mange nye spændende skud til efteråret. Vi arbejder blandt andet mere flere CSR og charity koncepter.

Cykelevents for motionister er også en del af vores DNA. Vi har vores baggrund i cykelsporten og har i mere end 25 år arbejdet intenst i dette felt. I dag tilrettelægger og faciliterer vi netværksforløb og én-dags cykelarrangementer for erhvervslivet. På det private markeds tilbyder vi træningsvejledning og test. Vi driver på syvende år blandt andet Danmarks største cykelnetværk for IT-beslutningstagere med cirka 100 deltagere på landsplan.

Lige nu cykler vi også med vores kunder og forretningsforbindelser med det foregår virtuelt via den digitale platform Zwift. Sådan er vilkårene i disse dage.

Det skal nok gå alt sammen

Helt generelt glæder vi os over den enorme kreativitet vi oplever frigivet her og der. Kreativitet er vigtig i en svær tid og nye løsninger og ideer giver håb og får os i sidste videre ud af landevejen. Vi glæder os til vi igen kan samles om fælles oplevelser og aktiviteter.