Master Mind workshop

Aktivitet til mødepausen

Master Mind er en workshop der er ideel som pause-aktivitet i forbindelse med møde eller konference. Aktiviteten, der henvender sig til gruppestørrelser startende ved 12 personer, stiller skrapt på evnen til at samarbejde, koordinere og tilrettelægge en lang række opgaver. Evnen til at udtænke den rette strategi kan også være afgørende.

Alle kompetencer er i spil

Deltagernes deles i grupper på fem til syv deltagere. I fællesskab skal de nu løse en lang række opgaver på en given tid. Typisk 60 minutter men det kan naturligvis aftales særskilt. Opgaverne, der alle kan løses rundt om et bord, udfordre deltagere på mange forskellige kompetencer. Opgaverne giver også forskellige point alt efter sværhedsgrad. Efterhånden som opgaverne færdiggøres indtastet resultaterne på en medfølgende tablets af et gruppemedlem. Det betyder at hele selskabet kan følge pointudviklingen grupperne imellem LIVE på en storskærm. Herved opnås intensitet og spænding. For at resultatet ikke skal være givet vælger vi også efter aftale at stoppe LIVE formidlingen f.eks. 15 minutter før tiden løber ud.

Master Mind leverer vi typisk til afvikling på hoteller og konferencecentre men afvikles naturligvis også med succes på kundens selskabs adresse.

Vil du høre mere?

Har du lyst til at høre med om vores Master Mind workshop eller generelt nysgerrig på vores events så er du velkommen til at kontakte os direkte på majbritt@tikioeb-event.dk eller ring 40378620.