Teknologi: Cloud-baseret teambuilding

Cloud Challenge er et tech event produkt der anvender den nyeste teknologi. Løsningen er oplagt i forbindelse med teambuilding arrangementer. Hvad enten der er tale om den kommende firmatur for medarbejdergruppen eller det handler om samarbejde i organisationen på afdelings-niveau.

Lokalt og Globalt, fra Aarhus til Barcelona

Vi har selv base ved Aarhus i Østjylland men Cloud Challenge fungerer globalt. Vi har blandt andet leveret løsninger i Aarhus, Berlin og Barcelona.

Vores deltagere deles i grupper på typisk 5 til 6 personer. De får udleveret en tablet som via GPS og 4G data guider gruppen rundt i det valgte terræn. Undervejs er der en lang række opgaver og spørgsmål gruppen skal besvare for at fuldføre den planlagte Cloud Challenge. Som teambuilding aktivitet er Cloud Challenge optimal, da vi altid tilpasser opgaverne så vi dækker flest mulige kompetencer. Det tilsikre en god dynamik og styrker forståelse og sammenhold i gruppen.

En løsning med stor fleksibilitet

Aktiviteten er meget fleksibel, da vi som nævnt kan gennemføre Cloud Challenge på en hvilken som helst Lokation. Nyeste teknologi sikre at indholdet også er fleksibelt, da opgaver og spørgsmål nemt tilpasses deltagerne. I fællesskab får vi afdækket hvad det overordnede mål med aktiviteten er. Herefter tilpasses indholdet, så det rammer brugerne på den rigtige måde. Faktisk kan vi også nemt implementere brancherettede opgaver og spørgsmål. Det sker naturligvis altid i samarbejd med den enkelte kunde. Endelig bruger vi også løsningen til at skabe virtuelle Escape rooms.

En selvstændig event eller et delelement i en samlet løsning

Løsningen kan fungere selvstændigt men kan også med fordel anvendes som et delelement i en sammenhængende event, hvor løsningen f.eks. bruges til at guide deltagerne fra et sted til et andet. Tidsmæssigt bruger vi typisk 2 timer men har også leveret aktiviteter på helt ned til 30 minutter og op til 4 timers varighed.

Vi kommer med alt hardware og vores instruktører giver altid en udførlig introduktion til aktiviteten og platformen inden det hele sættes i gang. Teknologi er nu aktiv teambuilding.

Cloud Challenge aktiviteten finder nemt indpas i stort set alle former for events, hvorfor vi også ser flere konferencesteder og hoteller booke os ind igen og igen. Antal – vi rummer alt fra 4 deltagere til flere hundrede.

Hvad koster det?

Vi producerer 1:1 løsninger, da vi mener at den unikke event altid sikre det bedste resultat for vores kunder. Kontakt os for nærmere information

Vi hjælper gerne dig på plads med en spændende team event

Har du lyst til at høre mere om aktiviteten og om hvorvidt det vil passe til dit næste firmaarrangement, teambulding eller lederkursus, ja så er du velkommen til at kontakte Majbritt på 40378620 eller majbritt@tikioeb-event.dk. Endelig kan du også læse mere her på websitet.