Julefrokost: Værd at bruge penge på?

Om halvanden måned rammer vi julemåneden og mange kan se ind i en travl periode med at blive klar den store højtid. Mange tager også ganske snart fat om de første forberedelser. Det er også nu dansk erhvervsliv igen skal til at træffe beslutning om hvordan og hvor den årlige juleevent skal løbe af stablen.

Hos Tikiøb Event har juleevents også en plads. Vi er så småt gået i gang med at tilrettelægge arrangementer for flere af vores faste kunder.

Både vært og gæst skal gå glad hjem

Ofte er julefrokosten i virksomheden fyldt med traditioner. Det er nu også fortsat det som en del af medarbejderstaben gerne ser. Nogle virksomheder finder sammen direkte eller indirekte omkring juleevents. Her deltager medarbejderne typisk ved et større selskab. Det er en god og sikker løsning men det er efter min mening også helt sikkert, at man ikke får andet med hjem end klassiske tømrermænd.

Alt skal ikke dreje sig om at forbedre og tænke HR hele tiden. Men det er nu ofte virksomheden der betaler den årlige tur rundt om den store julebuffet. Derfor kan man med rette sagtens tillade sig, at fokuserer på, hvorvidt virksomheden nu også får noget ud af de mange retter rundt om bordet.

Når der inviteres til firma-event, julefrokost, sommerfest eller teambuilding så er det afgørende at både vært og gæster får noget ud af dagen. Det er hvad moderne medarbejderevents handler om.

Gør din juleevent unik

Derfor er jeg også tilhænger af at den enkelte virksomhed holder fast i de gode juletraditioner men samtidig også skaber en event med fokus på det unikke. En oplevelse der kun kan deles mellem medarbejderne indbyrdes og med virksomhedens ledelse. Dermed sikres at den årlige juleevent bliver noget særligt som medarbejderne vil huske og glædes over. Alt i alt handler det om, at fastholde et godt arbejdsmiljø i virksomheden, i en tid hvor det private og professionelle liv kan være svært at skelne fra hinanden. Unikke events, seminarer, vidensdeling og foredrag for medarbejdere er brikker i spillet om de kvalificerede medarbejdere. I dag vurderer den moderne medarbejder arbejdspladsen ud fra en lang række faktorer og til sidst er det helheden der bestemmer, hvorvidt den enkelte trives og dermed leverer til bundlinjen.

Juleevents fra Tikiøb Event er alle tilpasset den enkelte kunde og vi arbejder helt bevidst med at skabe unikke øjeblikke ind i den traditionelle ramme. Sådan får både medarbejder og arbejdsgiver det maksimale ud af den julefrokost som jo i mange lederes verden blot skal overstås. Vi har ingen pakkeløsninger.

Derfor skal vores opfordring være: Tænke ud af boksen og få et godt udbytte ud af de mange juleøl. Vi hjælper gerne med at sammensætte det traditionelle med det uventede. Og det på en måde så alle forventninger til traditionerne også bliver indfriet hos den enkelte medarbejder.

Skål

Jesper Tikiøb, oktober 2016