Tænk dig om og vær i god tid

Vi står lige på kanten til det helt store jule tam tam. Ja nogle af os er allerede i gang. Her på det lille eventbureau skal vi ud med den røde hue allerede nu på fredag, hvor vi afvikler årets første juleevent.

Der er også god søgning til vores 4×4 jule events. En aktiv form for event, hvor vi kombinerer tradition og fornyelse. Omdrejningspunktet er vores ATV- og Action anlæg lige nord for Aarhus. Her kan deltagerne prøve vores ATV motorcykler, skyde lerduer, forsøge sig med træklatring eller udvikle/udfordre teamet med vores mange forskellige samarbejdsøvelser. Forplejningen står vi gerne for, men synes da absolut også at vores team-coocking faciliteter skal udfordres.

Tag dine events seriøst

Tilbage til overskriften. For her sidst på året handler det også for mange virksomheder om at få lukket året ordentligt ned, ligesom der arbejdes med budgetter og planer for det kommende år. I denne fase kan vi kun opfordre til at tænke næste års events og arrangementer ind i helhedsplanen. Store som små events og begivenheder – få styr på dem nu, så der er en klar plan, når det hele går løs igen efter Nytår.

Events er i dag en væsentlig del af en moderne virksomhed både i forhold til kunder og medarbejdere. Men vi oplever alligevel virksomheder der ikke er i alt for god tid, når det handler om tilrettelæggelse. Og det er en skam, for jo før vi får taget hul på ideerne jo bedre et event vil vi ende ud med. Er du for sent ude kan mange af de oplagte venues være optaget, ligesom eksterne aktører nemt kan have lovet sig væk til anden side. Er du i god tid har du også bedre mulighed for at arbejde med budgettet og måske endda finde løsningerne bedre og billigere end først antaget.

Relationer er afgørende i moderne erhvervsliv

Medarbejdere og kunder vægter i dag de gode stunder og oplevelser højt. Det betyder noget for den unikke relation. Netop den gode relation er efter vores vurdering mere aktuel end nogensinde før i forhold til det gode samarbejde.

Prioriter events og arrangementer på samme seriøse og høje niveau som de andre opgaver du sidder med i virksomheden. Brug også gerne professionelle der har mange års erfaring med branchen. Det vil spare dig for en masse tid og i den sidste ende også penge. Os der arbejder i branchen hver dag kender alle de gode steder og muligheder. Men vi ved også hvad der ikke er så godt og det er afgørende viden for dig i tilrettelæggelsesfasen. Det er forskellen på succes og fiasko.

Vi hjælper gerne

Har vi ramt et eller andet rigtigt med dette lille blog indlæg, så er vi da til at få fat på. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre vores ideer og meninger til, hvorledes du kan skabe succes for virksomhedens 2017 events.

Vi arbejder lokalt og globalt og har været en del af den professionelle eventbranche siden 1993.

Jesper Tikiøb, november 2017

40379620