Nye ATV motorcykler – kom og prøv.

Foråret titter så småt frem – her på kontoret i Markusminde glæder vi os meget til udesæsonen for alvor går i gang. I år er også noget ganske særligt. Vi har nemlig lige fået opgraderet vores ATV flåde med 6 nye firehjulede motorcykler. Denne gang er valget faldet på Honda Fourtrax med elektronisk gear. Vi forventer os meget at de nye knaldrøde oplevelsesmaskiner.

ATV en del af vores DNA

ATV motorcykler har været en del af vores virksomhed de sidste 12 år. Vi har et stort og indgående kendskab til at afvikle sjove og sikre events på ryggen af disse tro følgesvende.

Vores ATV events kalder vi ATV safari og tilpasses altid den enkelte gruppe. Hos os handler det ikke om at kunne køre stærkest – her handler det om en fælles oplevelse. En oplevelse af terrænet vi kører i samt en oplevelse af hvor stærke og tekniske ATV motorcykler egentlig er. Arrangementerne afvikles altid med guide som med stor erfaring afstikker rammerne for den enkelte gruppe.

Masser af luft og plads

Samlet set råder vi over 125 hektar blandet terrænet centralt placeret midt i Østjylland. Deltagerne får således god mulighed for at få kørt en ordentlig tur og maskinerne får da også lov at ”strække” helt ud hvis det er ønsket. Vores anlæg byder på teknisk terræn, store vider og en ”kravlegård”, hvor deltagerne får lov at prøve alt det tekniske af inden vi ruller ud i bakker og enge.

Har du lyst til at prøve?

ATV safari er oplagt som et halvdagsarrangement for medarbejdergruppen og kombineres ofte med mødeaktivitet og klassisk teambuilding. Vi samler hele butikken og binder det hele sammen til en total oplevelse til dig og dine kollegaer.

Alt i alt er vores ATV anlæg et godt bud på en samlet oplevelse. Vi er fuldservice event-bureau og en dag hos os kan favne bredt.

  • Mødefaciliteter op til 50 personer
  • Catering fra gourmet til bålmad
  • ATV kørsel
  • Lerdueskydning
  • Laserskydning
  • Klassisk teambuilding

Giv os et kald på 87 610 620, såfremt du har lyst til at høre nærmere om vores ATV safari. Vi sammensætter gerne et konkret oplæg til dig med udgangspunkt i netop dine ønsker for en god dag for medarbejdergruppen. Du kan også læser mere om vores ATV anlæg og arrangementer her på sitet.

Venlig hilsen

Majbritt & Jesper