Steg flæsk og unikke relationer

Vi tror på at relationer kollegaer imellem styrkes gennem gode fælles oplevelser og dermed på sigt også forbedre det sociale arbejdsmiljø. Endelig vil det alt andet lige også betyde en stærkere organisation og bedre bundlinje.

Der er mange gode bud på hvordan man kan styrke relationer i en organisation. Vi byder ind med fælles oplevelser og vores værktøjskasse til formålet er fyldt med ideer og erfaring.

Flyt ud af huset for en stund

En af de metoder vi kan anbefale, er at bryde de vanlige rammer ned og flytte kontoret eller afdelingen ud af huset for en stund. Det tilsikre en uformel stemning og alle slapper ganske enkelt mere af og det åbner igen op for den super vigtige dialog på tværs af kollegaerne. Det er ok at snakke om andre emner end arbejdsemner. Det er med til at vi forstår hinanden bedre – ikke kun som kollegaer men også som mennesker.

Velkommen på Ebbestrup

Vi kan blandt andet tilbyde en tur på landet. Cirka 20 minutter fra Aarhus centrum og kun fem kilometer fra motorvej E45 tilbyder vi møde- og oplevelsesfaciliteter i uformelle rammer. Ejendommen Ebbestrup har i mere end ti år sat scenen for mange af vores events.

Du og dit team er derfor mere end velkommen til at komme og besøge os på Ebbestrup. Her er der højt til loftet og i samarbejde sammensætter vi det program der passer bedst til hvad du og dine kollegaer gerne vil have ud af dagen.

På Ebbestrup kan vi blandt andet tilbyde
  • Mødefaciliteter i Farmerstalden for op til 60 personer
  • Teambuilding
  • Kørsel på ATV motorcykler. Vi råder over 135 hektar skov, mark og eng
  • Lerdueskydning, bueskydning, luftriffel
  • Skovbanen – forhindringsbane på en 300 meter skovbanen lige bag Farmerstalden
  • Team-cooking
  • GPS og 4G orienteringsløb – vi kalder det Cloud Challenge
  • Frisbee Golf

Ebbestrup bruges optimalt til dagsmøder men fungerer også super godt til et halvdagsevent med tre timers aktivitet, samt møde og endelig god forplejning.

Hvad angår forplejning er vores egen kok klar med alt fra tallerkenservet gourmetmenu til mad over bål. Det aftaler vi fra gang til gang og tager udgangspunkt i vores sæsonmenukort. Vi bruger lokale råvarer. Vores bar serverer altid varm kaffe, ligesom vi byder på det meste fra køleskabet. Vinreolen leverer også altid til den valgte menu.

Har du og dine kollegaer brug for en dag på landet til møde eller ganske enkelt en super team-dag, så er du mere end velkommen til at kontakte Jesper Tikiøb for yderligere information og reservation. Jesper træffes på e-mail jesper@tikioeb-event.dk eller telefon 40379620.

Velkommen på Ebbestrup til en dag i uformelle rammer.