Where in the world is San Diego?

I den kommende uge er vi i det internationale hjørne. Jesper er taget til San Diego i Californien. Her skal han fungere som event-konsulent for en større erhvervsgruppe fra IT-branchen. Deltagerne er i den berømte by på grænsen til Mexico for at deltage i en større global IT-konference CISCO Live.

“On Site” for det bedste resultat

Opholdet og opgaven i San Diego er kulminationen på et længere forløb med planlægning og rådgivning omkring programmet og destinationen. Vi har rådgivet omkring rejseløsningen, ligesom vi har tilrettelagt det egentlige program on site. Derfor er vi naturligvis på plads for at tilsikre at alt event-logistik og aftaler fungere og gennemføres som aftalt.

En hele løsning

I punktform står der blandt andet følgende på vores opgaveliste:

  • Fly
  • Restauranter
  • Events
  • Hotelkoordinering
  • Transport i San Diego
Kontraster sikre den gode oplevelse

Et af vores fokuspunkter er kontraster. Det er vigtigt at sikre at ikke to dage er ens og at deltagerne aldrig er i tvivl om hvad næste programpunkt er samt naturligvis at tidsplanerne afholdes. Balancen mellem for meget og for lidt er også en linedans. Deltagerne har et krævende fagligt program under opholdet, hvorfor det er vigtigt at vi rammer plet. Der skal være noget for enhver smag og programmet skal altid have et passende indhold og forløb så det må ingen måde går ud over den faglige koncentration.

Vi deler gerne vores netværk og erfaring med dig

Er du interesseret i at høre mere til vores rådgivning og ydelser inden for erhvervsrejser er du velkommen til at kontakte os direkte for en uformel snak. Vi træffes på 0045 87 610 620 eller e-mail info@tikioeb-event.dk

Vores netværk er globalt og vi er kendte for at skabe seriøse og mindeværdige programmer til vores kunder og deres deltagende gæster, hvad enten det er medarbejdere eller kunder.