Barcelona: Collserola en overset naturperle

8.000 hektar nationalpark kun et stenkast fra Barcelonas centrum. Fantastiske omgivelser til outdoor aktiviteter.

Barcelona er både en moderne og historisk by med masser af muligheder for business og pleasure. Byen er en af de mest besøgte turistbyer i Europa på niveau med Venedig og Amsterdam.

Men det er langt fra kun det traditionelle turisterhverv der stortrives her. Også besøgende erhvervsfolk fra hele verden kommer til Barcelona hver dag. Placeret centralt midt i Europa med flere topmoderne messe- og konferenceområder er byen et oplagt valg, når globale arrangører skal placere store internationale konferencer.

Hoteller på alle niveauer og et væld af højt kvalificeret spisesteder, sammenholdt med den smukke havnefront og de attraktive shoppingmuligheder gør også, at Barcelona efter vores vurdering ganske enkelt har det der skal til.

Mange besøgende, hvad enten de er her på ferie eller i forbindelse med forretning har en helt naturlig tendens til at besøge de klassiske og stærkt profilerede attraktioner. Det er nemt at forstå og selvfølge skal man da opleve byens berømte tilbud og muligheder når man er her.

Vi kender de gode steder og hjælper med alt det praktiske

Tikiøb Event har arbejdet i Barcelona siden 2014 og har på tre år fået opbygget en stærk vifte af tilbud, når det handler om corporate events i byen.

Vi tilbyder at løse klassiske DMS opgaver typisk i forbindelse med konferencer. Det kan f.eks. være:

  • Rejseplanlægning
  • Hotel
  • Intern transport i byen

Der ud over har vi mange gode bud på spændende spisesteder overalt i byen. Vi finder det rette sted til den rette stemning og anledning.

Collserola en smuk nationalpark lige om hjørnet

Søndagstur i Serra de Collserola, forud for uge med konference i Barcelona.

Søndagstur i Serra de Collserola, forud for uge med konference i Barcelona.

Teambuilding og oplevelser væk fra de klassiske valg er også en del af vores arbejde i Barcelona. Nationalparken Collserola er efter vores vurdering klart undervurderet af udenlandske gæster. Vi kan derfor varmt anbefale dette gigantiske naturområde på mere end 8.000 hektar. Oplagt hvis du efter nogle hektiske dage i centrum, har brug for at komme lidt ud. Der er flere indgange til Collserola med under 15 minutters transport fra centrum. Højt over byen strækker landskabet sig langt ind i landet. Bjergkæden Serra de Collserola er taget på nationalparken og det højeste punkt er Tibidabo med 512 meter. Collserola anvendes primært af de lokale og oftest i forbindelse med weekender. Her er der plads til alt fra teambuilding, løb, vandreture til mountainbike. I hverdagen er det nemt af bevæge sig i det enorme områder, nærmest uden at møde andre.

Vi afvikler typisk guidet Mountainbike ture og vandreture, men anvender også terrænet til teambuilding.

Har du lyst til en frisk aktivitetsdag i Collserolla næste gang du besøger Barcelona med din virksomhed, så er du mere end velkommen til at tage fat i os, så hjælper vi gerne med at tilrettelægge og afvikle en mindeværdig outdoor event. Vi har ideerne og alt hardware, ligesom vi varetager transport til og fra Collserola.

Jesper Tikiøb, Barcelona – november 2016.