Deltag i Schleck Gran Fondo 26. maj 2018.

Schleck Gran Fondo i Luxembourg

  1. til 27. maj 2018

Tag med til skønne Luxembourg og deltag i Frank Schlecks Gran Fondo cykelløb, lørdag den 26. maj 2018.

Vi tilbyder en eksklusiv cykeloplevelse i udfordrende og varierende terræn. Du bliver en del af en stor fælles international UCI cykelevent. Luxembourg er som motionscykelland ganske storslået. Du vil opleve stejle bakker og bløde dalstrøg, smukt flankeret af den ene vinmark efter den anden. Det lille fyrstendømme favner alt, hvad vi behøver som moderne motionscyklister.

PROGRAM

Fredag den 25. maj

Transport til Luxemburg. Indkvartering i Mondorf-les-Bains på hotel- og spa resort Mondorf Domaine Thermal****. Hotellet ligger mindre end 1.000 meter fra start og målområdet. Klargøring af cykler og organiseret rulletur for dem der har lyst. Her ud over byder dagen på generel klargøring, meet & greet i den officielle løbszone og pastaparty på CASINO2000.

Lørdag den 26. maj

Morgenmad på hotellet, afgang til start på cykler, Gran Fondo Village, DJ og startfest, start i Gran Fondo 150 km eller 91,3 km, sejrsceremoni og after-party med live musik. 3-retter middag på hotellet.

Søndag den 27. maj

Morgenmad, organiseret rulletur på cirka 60 kilometer. Herefter hjemrejse.

Hotel & Spa ophold

Mondorf Domaine Thermal ****

  • Stor morgenbuffet inkl. varme retter.
  • Fuld adgang Wellness & Fitness områderne
  • Gratis parkering ved hotellet
  • Gratis WiFi
  • Aflåst cykelparkering

Ruterne

150 km og 2.400 højdemeter

90 km og 1.400 højdemeter

Du skal vælge hvilken rute du ønsker. De er begge kuperet men har også strækninger med flade stykker blandt andet langs Mosel floden. Der er ikke tale om egentlige bjerg mere stejle bakker.

Hvad er Gran Fondo

Gran Fondo er en international løbsserie for cykelmotionister. Serien organiseres af Det Internationale Cykelforbund UCI. UCI udvælger nationale arrangører til at stå for de enkelte løb. Løbsserien er i 2018 på cirka 20 løb fordelt over hele verden. Placerer du dig i den bedste ¼ af din aldersgruppe er du automatisk kvalificeret til verdensmesterskaberne for motionister.

Du får

Informationsmøde og fælles cykeltur i Danmark forud for turen

Start i UCI Schleck Gran Fondo 2018

Gran Fondo oplevelser jf. program

Overnatning i enkelt/dobbeltværelse på hotel Mondorf Domaine Thermal ****

Organiseret cykeltur fredag den 25. maj og søndag den 27. maj.

Guideservice

Startnummer og goodie bag på dit værelse ved ankomst

Pris: 2.950,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 980,-

Eksklusiv i prisen er

Kørsel t/r Luxembourg

Kaffestop fredag og søndag

Frokost fredag og søndag

Drikkevarer

Spa- og wellness behandlinger. Du modtager tilbud herom ved din tilmelding.

Tag én ledsager med på weekend i skønne Luxembourg

Du har også mulighed for at medbringe ledsager uden cykel til reduceret pris. Skriv eller ring her efter særligt tilbud.

 Lady-Team

Schleck Gran Fondo er naturligvis også for kvindelige motionscyklister. Vi åbner derfor at kunne samle et egentligt kvindehold til turen. Her vil Majbritt Mortensen være guide og sikre at alle får en super oplevelse. Majbritt cykler selv til hverdag og deltager i Luxembourg på den korte af de to ruter. Majbritt deltog også i 2017.

Cykel-guiden

Jesper Tikiøb tager imod dig ved ankomsten til Luxembourg og er din garanti for et gennemført og veltilrettelagt program. Mere end 20 år i eventbranchen- og cykelsporten sikre den nødvendige erfaring og overblik. Jesper cykler selv til dagligt, privat som erhverv. Fungerer ofte som cykelguide rundt på de Europæiske landeveje. I Luxembourg stiller Jesper til start på den længste at de to ruter. Jesper deltog også i 2017.

Schelck & Tikiøb

Et nyt internationalt makkerpar. Samarbejdet betyder store internationale cykeloplevelser, netværksgrupper og events for duoens Europæiske kunder. De to har kendt hinanden siden 2006, hvor Frank var i Danmark for at deltage i Tikiøbs cykelgadeløb i Hadsten. Et løb Frank i øvrigt vandt.

Tilmelding

Vil du med os til Gran Fondo i Luxemborg, så send en mail til Majbritt Mortensen inden den 18. januar og du er på listen. Majbritt træffes på majbritt@tikioeb-event.dk eller telefon 40378620.

Velkommen i feltet.