Kundeevent: Når det hele bare lykkedes

Her i Markusminde er vi kommet rigtig godt i gang med andet halvår af 2019. Hen over sommeren har vi afviklet professionelt cykelgadeløb sammen med Hammel Cykle Klub. En tradition i Hadstens gader der går tilbage til 1993. I direkte forlængelse heraf er tiden gået med de sidste forberedelser forud for en stor kundevent i Ardennerne.

Netværk på den store klinge

Siden april måned har vi på ugebasis cykeltrænet cirka 85 erhvervsledere fra hele Danmark. Et forløb der kulminerede i den første uge af september med fire cykeldage i Ardennerne. Luxembourg var vores base og herfra gik de daglige turen ud i det bakkede og udfordrende terræn. Herunder også afstikkere ind i Tyskland og Belgien. Vi udfordrede blandt andet deltagerne på de sidste 120 kilometer af Liege-Bastogen-Liege ruten fra 2018. En ganske særlig oplevelse at besejre de samme stigninger som rytterne fra World Touren. Liege-Bastogne-Liege er en af forårssæsonnens helt store klassikere og løbet er verdens ældste cykelløb.

Et stort hold i Ardennerne

Vi var 118 deltagere i Ardennerne og vi havde et stærkt hold af freelancemedarbejdere med os. Blandt andet stod cykeludstyrsproducenten MAVIC for alt service af cyklerne på ruterne og i ryttergården. Professionelle massører fra blandt andet cykelholdet TREK-Segafredo tog sig pænt af deltagernes ømme ben, ligesom de stod for alt forplejning på ruterne. Syv cykelguider og et stærkt back-office hold var også med til at sikre, at vi fik løst opgaven på bedste vis. Fra lokal side havde vi Kim Andersen og Frank Schleck med som hjælpere og guider.

Eventforløbet kan primært opdeles i nedenstående faser:

  • Præsentation af konceptet og tilmelding fra deltagerne
  • Indendørstræning
  • Landevejstræning og netværksaftner
  • Afsluttende fælles oplevelse i udlandet

Vores arbejde har bestået af at ideskabe, beskrive, tilrettelægge og eksekverer hele projektet. En event logistikopgave på den store klinge. Alt eventteknisk og cykelsportspersonale er også fra vores lejr.

Den grundlæggende tanke omkring sådan et stort eventprojekt har været at skabe unikke relationer gennem sunde fælles oplevelser. Deltagerne er ikke kun kommet  i netværksmæssig topform – nej den fysiske form er også blevet væsentlig bedre gennem forløbet. Det vurdere vi er en klar ekstra gevinst for alle deltagerne. Med fysisk overskud fungerer du også bedre på job og i hjemmet. Og det er vel ganske relevant for os alle?

Jesper Tikiøb i samtale med Kim Andersen og Jesper Mørkøv omkring dagens rute.

This page is also available in: English