En buket af professionelle events

Events for kunder

– kalder vi kundeevents. Altså arrangementer som specifikt er udviklet for at skabe bedst mulig relation mellem dig og dine kunder. Det kan være receptioner, oplevelsesevents samt kursus- og seminarrejser. Vores kundeevents tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Ikke to arrangementer er derfor ens. Læs mere om vores kundeevents her.

Events for medarbejdere

– kalder vi medarbejderevents. Forskellige former for team building, oplevelser i den enkelte afdeling og kick-off-arrangementer eller slet og ret den næste personalefest eller julefrokost. Vi håndterer hele processen fra idé over logistik til den komplekse afvikling af det konkrete arrangement eller event. En buket af oplevelser, se eksempler på medarbejderevents her.

Events i udlandet

– kalder vi  globale events. Vi har mange års erfaring med komplekse opgaver langt væk fra hjemadressen. Event logistik er derfor en del af vores services, når vi arbejder med udenlandske destinationer. Vi bidrager ofte i forbindelse med planlægning og eksekvering af et overordnet program i forbindelse med f.eks. en faglige konference. Samvær, vidensdeling, faglige relationer og i det hele taget netværk og fælles forståelse er vores fokus, når vi rådgiver om events i udlandet.

Events med produktfokus

– kalder vi produktevents. Salget øges via oplevelser. Storytelling er et populært og ofte anvendt begreb i dagens reklame- og eventbranche. Denne historie hjælper vi gerne med at fortælle. Hvad enten det drejer sig om en enkelt event i forbindelse med produktlancering eller det er en kampagne af mere vedvarende karakter – med f.eks. tilhørende road show. Læs mere om vores produktevents her.

Events for alle

– kalder vi publicevents. Vi har siden 1993 på eget initiativ tilrettelagt og afviklet en lang række events i det offentlige rum. Mest kendte er vi nok for vores professionelle cykelgadeløb blandt andet i Hadsten. Et løb der gennem årene har begejstret mere end 175.000 tilskuere.

Motionevent ved Frijsenborg Slot er et andet godt eksempel. I samarbejde med Grevskabet på Frijsenborg har vi gennem en årrække tilbudt firmaer, organisationer, foreninger og enkelt personer en herlig motionsdag med løb, walk og cykling. Motionscykelløb og store outdoormesser er ligeledes eksempler på produktioner fra Tikiøb Event.

Følg eventbranchen

Få nyheder og inspiration til events fra Tikiøb Event!

Du er nu tilmeldt!