Laser-skydning, sjov og underholdende

Tikiøb Event har mange forskellige forslag til små og store aktiviteter i buketten af events. Ofte bliver vores større produktioner til netop ved at kombinere flere små aktiviteter.

I blog-indlægget her vil vi sætte fokus på en af disse aktiviteter – velkommen til Laser-skydning.

Laser-skydning skaber smil på tværs af medarbejdergruppen

Laser-skydning er en underholdende aktivitet der med moderne teknologi udfordre deltagere i den svære kunst at ramme plet. Der skydes med laser fra attrap våben mod et lærred. Her afvikles et spil efter aftale. Typisk skydes vi efter skiver i et western miljø men lerduer er også et af de populære spil. Aktiviteten er helt ufarlig og der skal ikke iagttages de samme sikkerhedsregler som ved f.eks. lerdueskydning. Det gør Laser-skydning meget fleksibelt.

Laser-skydning kan bruges som konkurrenceaktivitet internt på holdet eller som en point samler for hele holdet mod eventuelt andre hold. Endelig er det også omlagt at bruge Laser-Skydning som pauseunderholdning.

Anlægget er mobilt og vi kan opstille det stort set alle steder. Der skal dog være minimum 3,5 meter til loftet. Forberedelsestiden på lokationen kan holdes på cirka 45 minutter. Laser-skydning fungerer også særdeles glimrende uden for.

ATV kørsel og Laser-skydning

Vores ATV motorcykler er en af vores helt store aktiviteter ikke mindst set i lyset af at vi kan tilbyde 125 hektar blandet skov- og markareal at køre på. Laser-skydning afvikles ofte i kombination med netop ATV kørsel. Har du lyst til at få mere information om vores ATV events, så finder du både tekst, billeder og video her på sitet.

Vi hjælper gerne med tilrettelæggelse og afvikling

Er det dig der har ansvaret for næste personalearrangement er du naturligvis velkommen til at kontakte os direkte for yderligere information. Vi kommer også gerne med forslag og ideer til indhold og program fra start til slut. Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi som ofte et godt bud på den rette løsning for netop din virksomhed.

Velkommen til store oplevelser.