In between – november status

Her i Markusminde er vi sådan lidt ”In Between”. November er ofte måneden, hvor vi ser tilbage og reflekterer. Det er også tid til produktudvikling og nye aftaler. 2017 har været en travl eventsæson for os med mange spændende opgaver og oplevelser, her hjemme som i udlandet. Men vi kan også se fremad mod et spændende 2018 som allerede nu tegner rigtig godt. Der er fin interesse for stort set alle vores aktiviteter. Netværksevents med landevejscykling og MTB cykling kommer igen til at fylde meget i 2018. Klassiske teambuilding event samt nationale og internationale konferencer står også i kalenderen.

2017 har også været året hvor vi blev kåret som Gazelle virksomhed og fik Bisnode kreditvurderingen AA. Begge anerkendelser som vi er glade og stole over.

Medarbejderne ønsker oplevelser

Vi fornemmer en stor interesse for at opleve på et højt niveau. Men det er også vigtig, at fokuserer på de fælles oplevelser i den moderne virksomhed. Det er igennem oplevelser relationerne styrkes, hvad enten det drejer sig om medarbejderne eller kunderne.

I forhold med medarbejderne er det vigtigt, at anvende oplevelsesbaserede events målrettet og strategisk i HR-arbejdet. Effektive og moderne medarbejdere vurderer ”pakken” kritisk, når der skal vælges arbejdsgiver. Kravet om stigende tilgængelighed og stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider gør det kun endnu mere relevant, at have fokus på det faktum, at den moderne arbejdsplads skal være langt mere en blot et sted at gå på arbejde. Det skal være et favnende sted med gode kollegaer, en dynamisk ledelse, spændende opgaver og fælles oplevelser nu og da.

En værktøjskasse fyldt med events

Vi hjælper gerne med sparring i forhold til en revidering af eksisterende event-programmer men også helt nye initiativer byder vi gerne ind med. Vi tænker hele vejen rundt og med mere end 20 års erfaring i branchen mener vi selv at have en god næse for, hvorledes et spændende og udbytterigt eventprogram skrues sammen. Vi er ofte med fra ide til eksekvering.

Fælles oplevelser vil altid styrke den unikke relation. Derfor er det vigtigt allerede nu at se seriøst på hvad der skal foregå at event i din virksomhed i 2018. Vi træffes her i Markusminde men kommer også gerne forbi med værktøjskassen fyldt med oplevelser.

Et par titler til Team Tikiøb

2017 har også været året, hvor vi af dagbladet Børsen blev kåret som Gazelle virksomhed og fik Bisnodes kreditvurdering AA. Begge anerkendelser som vi er glade og stole over.

Majbritt Mortensen og Jesper Tikiøb, november 2017.