Hvad med dit næste personale-event?

Godt Nytår. Kalenderen skriver nu januar og har du ikke allerede styr på dine personale arrangementer og events for det kommende år, så kan vi kun anbefale at få kigget på datoer og muligheder nu.

Vi er tidligt på året og mulighederne er stadig mange. Jo kortere forberedelsestid du har til dine personalearrangementer jo sværere bliver det at sammensætte lige nøjagtigt det program man ønsker sig. Derfor er det en god ide at tænke ønsker og muligheder igennem nu.

Her i Markusminde er vi i fuld gang med at tilrettelægge kommende events for vores kunder. Det kan være alt fra kundeseminarer, messelogistik til teambuilding for hele eller dele af medarbejdergruppen.

Det naturlige og uformelle er altid en succes.

Vi oplever også fortsat en god søgning til vores uformelle og afslappede events. Altså de oplevelser hvor medarbejderne mødes for helt enkelt at hygge sig med hinanden, få et godt grin, en unik oplevelse og dermed styrke den vigtige relation mellem hinanden og virksomheden.

Outdoor og teambuilding aktiviteter.

Her er vores outdoor aktiviteter på Ebbestrup lige nord for Aarhus et godt bud. Her forener vi det naturlige, med den friske luft, sjove aktiviteter og god forplejning. Aktiviteterne aftaler vi fra gang til gang alt efter hvem den konkrete kunde er men at faste aktiviteter i anlægget kan nævnes:

  • Bueskydning
  • Lerdueskydning
  • Mountainbike
  • Træklarting
  • ATV motorcykler
  • Frisbee golf
  • Datastyret O løb

ATV motorcyklerne er en sikker succes.

ATV motorcyklerne er ofte en af de bærende aktiviteter og er således også soklen i en aktivitetsdag på Ebbestrup. Vi råder over 125 hektar i blandet terræn. Med guide forrest kører vi de forskellige baner igennem. Det er en oplevelse ud over det sædvandelige og alle kan deltage. Det kræver ingen forudgående egenskaber for at køre vores ATV motorcykler. Aktiviteten starter nemlig altid med en fyldestgørende instruktion hvor maskinen gennemgås fra A til Z. Herefter får vi en god snak om hvorledes maskinen styres og kontrolleres ude i terrænet.

Når vi har sikret at alle har forstået vores instruktion starter turen i vores ”kravlegård”. Igen for at tilsikre at alle har en god fornemmelse af maskinen. Herefter fortsætter vi ud i det egentlige terræn og det første tur er på cirka 5 kilometer. Her oplever du skov, mark, enge, vandløb og skønt et dyreliv. Du kan læse mere om vores ATV events her på sitet.

Den naturlige sult.

Vi holder meget af at kombinerer vores personalearrangementer og teambuilding forløb med god mad og forplejning i det hele taget. Vores kokke er med fra start til slut og leverer den gode smag. Indholdet har vi naturligvis aftalt på forhånd og kan spænde var gør-det-selv bålmad til en gourmetoplevelse i ATV stalden.

Vi kommer gerne med en ide til dit næste arrangement.

Har du lyst til at høre mere til vores teambuilding og personalearrangementer efter at have læst vores indlæg her, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Der er også altid kaffe på kanden her i Markusminde. Ring til Jesper Tikiøb på 40379620 eller skriv en mail jesper@tikioeb-event.dk

Vi ses til store oplevelser.