Højsæson for firma julefrokost

November og december er højsæson for firma julefrokost. Over det ganske land mødes kollegaer på tværs af organisationen for at hygge sig. Formen er ofte klassisk men vi oplever et stigende ønske for alternative løsninger der gør op med det velkendte tema på øl, sild og snaps. Det passer godt ind i vores forretnings-model, da vi som sådan ikke er et fest-bureau. Hos os fokuserer vi alle vores tilbud på julefrokost events under temaet ”Jul på Bondegården”.

Ebbestrup er pyntet op til jul

Ejendommen Ebbestrup 20 minutter nord for Aarhus er til dagligt omdrejningspunkt for vores out team-events og ATV Experience. Men i november og december er stalden pyntet op til jul og vi byder virksomheder velkommen til ”Jul på Bondegården”. Det foregår i uformelle rammer og i en landlig stil. Et jule-event hos os kombineres ofte også med en team-workshop. Vi har netop afviklet et arrangement for en virksomhed fra sundhedssektoren og her begyndte arrangementet med en kreativ workshop, hvor vi udfordrede deltagere i forhold til at producere pynte-juletræer af gamle cykelslanger samt tilbud om kalkmaling af genbrugsvaser og fade. En bæredygtig aktivitet der giver mening, hygge og masser af dialog på tværs af organisationen.

Til lejligheden havde vi også fået julepyntet vores ATV-motorcykler så de deltagere der havde lyst til en frisk tur ud i mørket fik en rigtig fin fælles adventure oplevelse.

Inden deltagerne blev budt til bords i den julepyntede stald afviklede vi vores nye Jule-Quiz. En quiz der spilles med smartphone eller tablet via vores app. Der anvendes QR koder, video og foto. En sand test i juleviden. Du kan læse mere om hvordan du booker vores online jule-quiz og downloader vores app her.

Hvorfor ”Jul på Bondegården”

Alt er smag og behag i julemåneden og vi holder også meget af traditioner. Derfor kan vi sagtens forstå at mange fortsat vælger den traditionelle julefrokost for medarbejderne. Vi tror også fortsat at mange medarbejdere forventer og ser frem til det klassiske jule-bag med kollegaerne. Vores erfaring er dog at oplevelsen og dialogen ofte er anderledes hos os på Ebbestrup og dermed i den sidste ende mere værdifuld for fællesskabet. Klassiske julefrokoster kan på visse medarbejdere også til tider virke ekskluderende på grund af præmissen og det høje tempo. Hos os kan alle være med og vi stiller ikke krav om en ”minimums-promille” for at arrangementet skal blive sjovt.

Vi inspirere gerne

Vi har leveret events og arrangementer globalt og lokalt til erhvervslivet siden 1993. Er du og dine kollegaer interesseret i at vide mere om vores team løsninger er du velkommen til at kontakte via nedenstående formular. Du kan også ringe på 40379620 eller e-mail til jesper@tikioeb-event.dk.

JA TAK,  jeg vil gerne kontaktes vedrørende events for medarbejdergruppen.

    God december til alle.