Teambuilding: Vi bygger bro

Vi har netop afviklet et tre-dages medarbejderevent for et international IT konsulenthus. Kunden har hovedkvarter i Danmark med kontorer i 11 andre lande. Det var derfor et ønske at samle alle netop i Danmark til teambuilding og markering af virksomhedens flotte jubilæum.

Tikiøb Event var med som event-arkitekt hele vejen fra tilrettelæggelse til afvikling. Valgt at lokation, menuer, konference, transport og naturligvis teambuilding delen.

Vi bygger bro

Medarbejdereventen forløb fra mandag til onsdag og tirsdag eftermiddag stod der teambuilding på programmet. Vi havde inddelt teambuilding forløbet i to etaper. Startende med en stor samlende event som involverede alle medarbejderne på en gang. De skulle samarbejde om at nå et fælles mål – bygge en stor bro der kunne bære en fjernstyret bil. Deltagerne blev delt i 14 teams som lokalt skulle fremstille deres egen bro som afslutningsvis skulle passe sammen med de øvrige 13 broer. For at tilsikre dette havde alle hold udnævnt en arkitekt der måtte kommunikerer på tværs af grupperne. ”Vi bygger bro” er en stærk teambuildingevent med mange metafoer og paraleller over til hverdagen i organisationen og på en ret banal baggrund får man på kort tid testet, hvorledes medarbejderne fungerer omkring en relativ simpel opgave. En anden styrke ved ”Vi bygger bro” er også at det er en fælles opgave og der kåres ikke et vinder hold , som man klassisk ser det var andre teambuildingopgaver. Nej her er det hele organisationen der lykkedes i fælleskab.

Sjov for enhver

”Vi bygger bro” blev efterfulgt af en række andre opgaver og aktiviteter som deltagerne så efter lyst og interesse sammen kunne prøve, herunder:Lerdueskydning

  • High-Tower
  • Bueskydning
  • Tårnvandring
  • Frisbeegolf

Vi hjælper gerne

Står du som ansvarlig for din virksomheds næste event hvad enten der er for en kunde eller medarbejdergruppe så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med ideer og rådgivning til nye og anderledes løsninger der i sidste ende vil virke udviklende for den unikke relation mellem deltagerne.