Arkitektur og 4×4

I disse tider er omstillingsparathed ikke uvæsentligt. Vi skulle have været en tur i det store udland med en kunde. Af åbenlyse årsager blev firmaarrangementet flyttet til 2021. Opgaven blev ændret for indeværende år og handlende nu om at skabe en dags-buket af oplevelser for den landsdækkende virksomhed fra byggebranchen.

Vi valgte Vejle og omegn som lokation og fik sammensat et program med et indhold der tog hensyn til forskelligheden i medarbejdergruppen.

Vi startede ud med et super arrangement på Tirsbæk Gods i samarbejde med gode samarbejdspartnere. Kursus i teknisk kørsel med firehjulstrukne biler var formiddagens program. Sjov og udfordrende for både chauffør og passagerer. Deltagerne kørte bilerne på skift og altid med en dygtig instruktør ved deres side.

Efter tre timer med fokus og adrenalin blev frokosten nydt på havnen i Vejle. Valget var faldet på restaurant Remouladen. Et fint og godt sted som vi kun kan anbefale. Der var også en stor forståelse for at vores besøg skulle afvikles som en del af et samlet program, hvorfor tiden var begrænset.

Eftermiddagen fortsatte med en spændende rundvisning på Vejle nye vartegn Fjordenhus. Et imponerende kunst- og bygningsværk skabt af kunstner Olafur Eliasson på bestilling af Kirk familien, der i dag driver en del af deres virksomhed fra adressen. Rundvisningen havde vi arrangeret i samarbejde med Vejle Museum.

En skøn kollega-dag blev afsluttet med en omgang show game på Casino Munkebjerg efterfulgt af en dejlig middag med udsigt over Vejle fjord.

Vi har i mere end 25 år tilrettelagt og eksekveret firmaarrangementer for danske og internationale virksomheder. Har du brug for sparring, ide og hjælp til dit næste event er du velkommen til at kontakte os.