Gastronomiske Berlin lige om hjørnet

Skønne Berlin er lige om hjørnet rent geografisk. Ikke langt væk og der er gode forbindelsesmuligheder – bil, tog og fly.

Vi kan kun anbefale at bruge byen både privat og erhvervsmæssigt. Det er nemt at komme rundt med S og U-bahn og er du til de tohjulet er byen også oplagt at cykle rundt i. De forskellige kvarterer eller områder byen er opdelt i betyder også, at der hele tiden sker noget nyt, ligesom du har stor mulighed for at variere dit besøg og skabe stor kontrast i de oplevelser du tilbyder til dine medrejsende.

Skal du ud og opleve et eller flere af byens spisesteder kommer der hermed et par anbefalinger. Vi kender stederne og har arbejdet sammen med dem flere gange. Niveauet har altid levet op til vores forventninger og i Berlin er en aftale en aftale.

Zum Letzten Instanz

Klassisk tysk og personalet snakker og laver sjov med dig på en velbalanceret måde. Steder ligger mellem kirkegården og fængslet. Der af navnet. Historien fortæller at det er byens ældste restauration – jan selveste Napoleon skulle have spist der.

VOLT

Indrettet i et gammelt kraftværk i området Kreuzberg, som for år tilbage blev betegnet som besætternes højborg I dag er kvarteret et internationalt in-sted med masser af multikulturelle tilbud.

Restauranten er et af Kreuzbergs mest eftertragtede spisesteder. Mathias Gleiss er chefkok og blev i 2011 kåret til årets stjernekok på den berlinske kokkehimmel. En international sammensat menu flankeret af gode vine.

Katz Orange

Indrettet i en tidligere kirke og placeret i en baggård på grænsen mellem områderne Mitte og Prenzlauer Berg. Katz Orange er i to etager og indrettet næsten som et privat hjem. Super hyggeligt og med et spændende internationalt økologisk menukort. Katz Orange har en holistisk tilgang til deres arbejde med de mange lokale råvarer.

Das Meisterstück

Centralt placeret i Mitte ti skridt fra U2 finder du Das Meisterstück. Det er en moderne pølsebar. Unge mennesker med højt serviceniveau tager imod. Du har frit udsyn til det åbne køkken hvor maden tilberedes på store grills. De spiller rockmusik i højttalerne og over alt på væggene hænger kuk-urer i alle afskygninger. Maden er helt forrygende og en fantastisk festlig måde at smage en bred vifte af Tysklands mange forskellige pøler. Der serveres et væld af spændende tilbehør.

Vi hjælper gerne

Med mange års erfaring som event-konsulent giver vi gerne lidt råd med på vejen, såfremt du står og skal have planlagt konference, event eller messeaktivitet i netop Berlin. Vi har gode forbindelse til byens event-branche, kender hotellerne, serværdighederne og de gode spisesteder til enhver lejlighed.