Når virksomheden får en ski på

Vi er godt i gang med det nye år og det er traditionen tro tiden for træning og slankekure. Det mærker vi også i form af en stigende efterspørgsel efter aktive og sunde events. Flere af vores kunder tænker en oplevelse på ski i frisk luft og med store udsigter ind i deres medarbejderprogram. En super givende måde at få sat gang i det nye forretnings år.

Bryd den daglige organisation op for en stund

Kritikere vil nok hævde at en tur på ski med firmaet, flot er en arbejdsgiverbetalt ferie men sådan forholder det sig ikke. Som arbejdsgiver kan man få et stort udbytte ud af at være sammen med medarbejderne i uformelle og uvante rammer. Det geniale ved at stå på ski sammen med kollegaerne og medarbejderne er også at man hel sikkert får talt meget mere med de kollegaerne man ikke ser og taler så meget med i hverdagen. Det klare løjpen nemlig for os. Når det kommer til at stå på alpinski er vi nemlig meget forskellige vi kommer med vidt forskelligt erfaringsgrundlag og kompetence på tværs af den daglige organisation. Inden længe står vi på ski i uformelle grupper sammensat alene på baggrund af vores evner til at styre de smalle brædder. Det er helt klar en gave og en fordel for organisationen at medarbejderne mødes på tværs. Det skaber forståelse for hinanden privat og professionelt og det vil altid dryppe ned på bundlinjen.

Prioriter events for dine medarbejdere

Vores klare anbefaling er derfor at du som arbejdsgiver skal huske at dele nye og anderledes oplevelser og aktiviteter med dine medarbejdere. Det er meget givende og skaber en fantastisk team ånd ind i organisationen. Medarbejderevents er naturligvis langt mere end en tur på ski. Den friske og sunde oplevelse er dog en overvejelse værd her i den mørke danske vinter. Det er også nu der skal træffes beslutninger om virksomhedens kommende medarbejderevents. Er man i god tid omkring sin planlægning skal stort set alt lade sige gøre.

Tilbage på løjpen har vi melde om godt ski-terræn. Vi har netop afsluttet 3½ døgn i Østrig med en gruppe medarbejdere fra en Østjysk teknologivirksomhed. Vi håndterede hele tilrettelæggelsen og var med hele vejen rundt og dermed sikrede en solid eksekvering. Det giver en ro og tryghed og samtidig kan du som arbejdsgiver koncentrere dig om at få det maksimale ud af det uformelle samvær med medarbejergruppen.

Brug et eventbureau og hold dit fokus på det vigtige

Vi har en god næse for at finde de rigtige hoteller ligesom destinationen er meget vigtig når vi taler om medarbejdervent på ski. Vi søger altid terræn, hvor der er oplevelser og udfordringer for alle. Det giver samlet set den bedste afvikling og største fælles oplevelse. Vores mål er at skabe en unik event som efterfølgende kun kan deles internt mellem medarbejderne og arbejdsgiveren. Det er vel det som det hele handler om i dagens moderne organisation. Et godt team er vejen til succes.

Har du brug for sparring og ideer til dine kommende medarbejderevents så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak. Vi har ydet rådgivning inden for medarbejderevents i mere end 20 år.

Jesper Tikiøb
januar 2017