Inspiration: prøv vores Geo-Game Event

Skal du have samlet dit team til wrap up, teambuilding eller helt enkelt et socialt arrangement, så hjælper vi gerne. Med mere end 25 år i bagagen som professionelle event-arkitekter, ja så har vi forskellige løsninger og produkter at byde ind med. I blog-indlægget her kigger vi nærmere på vores Geo App eller det vi kalder Geo-Game Events.

Vi tilbyder Geo-Game Events som selvstændige arrangementer eller som en del af et større event. Vores app bringer deltagerne sammen og styrke den unikke relation.

Hvad er Geo-Game Event?

Vi opsætter en række opgaver og øvelser virtuelt. Opgaverne placeres ligeledes virtuelt rundt i det aftalte geografiske område. Det kan være i byen eller på landet. Det kan være over et stort eller lille område. Det kan være ude eller inde, sågar begge dele. Geografisk fungere vores platform globalt, så er du afsted på f.eks. konference i udlandet med kunder eller medarbejdere er det oplagt at krydre programmet med en Geo-Game event. Deltagerne navigerer rundt via håndholdt enheder der styres af GPS og data.

Du bestemmer indholdet

Alt efter hvad du ønsker, at få ud af arrangementet kan du selv bestemme dele af indholdet. Det sker i samarbejde med os. Vi har altid ide-banken fyldt og reelt så er det oftest os der kommer med oplæg til opgaverne. De sammensættes dog efter hvad målet er. Det kan være teambuilding, vidensdeling, sightseeing eller quiz.

Hvor mange kan vi være?

Geo-Game Event kan anvendes af alle virksomheder og private selskaber. Alt fra fire til flere hundrede deltagere giver mening. Det handler alene om hvor mange enheder vi sætter i spil.

En opsamling

Brug vores Geo-Game Event selvstændigt eller en del af et arrangement. Brug den til:

  • Teambuiling
  • Kursus
  • Messer og konferencer
  • Firmafester og julefrokoster
  • Ledelsesmøder
  • Afdelingsmøder
Mere inspiration

Du kan finde flere billeder og uddybende tekst omkring vores Geo-Game Event her på sitet.

Ring eller skriv også gerne for konkrete oplæg eller præsentation af Appén. Vi tæffes på 87610620 eller e-mail: jesper@tikioeb-event.dk