På AirSide i Esbjerg Lufthavn

Tikiøb Event på startbanen i Esbjerg Lufthavn. (se kort video i bunden af indlægget)

Vi har for ganske nyligt haft fornøjelsen af at eksekverer en surprise party for en kunde fra Esbjerg. Og endda en ganske spektakulær en af slagsen.

Arrangementet fandt sted i en hangar i Esbjerg Lufthavn. Hovedpersonen er pilot og derfor var det naturligt at placere festen i lufthavnen.

Tema-event

Vores opgaven fra A til Z startende med en omfattende tilrettelæggelse ikke mindst set i lyset af at vi skulle eksekvere i en lufthavn og at hovedpersonen intet måtte kende til arrangementet.

Bag det hele stod en IT virksomhed fra Esbjerg der som nævnt ønskede at overraske deres ejer og direktør. Sammen med medarbejderne blev vi hurtigt enige om at temaet var ganske oplagt – nemlig TopGun.

Vi havde travlt med at få alle bannerne op til tiden.

Her i Markusminde på det lille bureau startede selve tilrettelæggelsen derfor med at se den klassiske film med Tom Cruise i den helt store hovedrolle. At vi også tidligere havde været i San Diego og besøgt et af de steder filmen blev optaget var ikke en ulempe. En ren tilfældighed men en fordel nu.

Grafik og indretning

Hangaren, hvor arrangementet skulle afvikles stod rå som enhver hangar nu gør det. Det betød at vores Kreative ”Direktør” Majbritt Mortensen sammen med gode samarbejdspartnere blev sat på noget af en indretnings- og udsmykningsopgave. Alt fra stor-format bannere på alle vægge til indretning af US Diner med korrekt dyppelse til burgerne.

Første gang på AirSide

Den kreative direktør “koster” rundt med Esbjerg Lufthavns indsatsleder.

Selve opstillingen og indretningen var også ekstra udfordrende, idet vi kun havde fået 120 minutter, da hovedpersonen var i hangaren i anden anledning og derfor først skulle tage derfra, før end vi måtte rykke ind. Det sammenholdt med, at vi sammen med en række gode samarbejdspartnere, kun kunne få adgang via AirSide gjorde jobbet til noget helt særligt.

Kun med stor velvilje fra ledelsen i Esbjerg Lufthavn lykkedes det hele. Tak for et super godt samarbejde. En helt særlig oplevelse sådan at få lov at køre inde på start/landingsbanen for at kunne komme på arbejde.

Vi nåede det hele til tiden, gæsterne kom og hovedpersonen blev i den grad overrasket.

Kaffe og gode ideer

Tikiøb Event hjælper også gerne dig med tilrettelæggelse og afvikling af dine events, hvad enten der er personalefesten, teambuilding eller konferencelogistik. Ring eller kig forbi – vi har altid kaffe på kanden og fyldt med gode ideer.

Udtalelse fra kunden

”Vi har med Tikøb Event oplevet et samarbejde udover det sædvanlige. Fra start til slut har vi haft en fantastisk dialog med Tikøb Event, og de har løftet opgaven så overbevisende, at der på intet tidpunkt har været grund til at betvivle deres performance. De har leveret en tryg og gennemført oplevelse, som ikke kun vi, men også alle vores gæster var dybt imponeret over. Vi kan kun give Tikøb Event vores bedste anbefalinger. Vi vil uden tvivl benytte dem igen, hvis vi får muligheden.” Sara Pedersen, Mentor IT

”De tog os i hånden og tog os med på en fuldstændig vidunderlig rejse. En rejse, vi slet ikke havde turde drømme om. Og først da rejsen var slut. Alt var klaret og overstået. Der sagde de farvel og på gensyn.”

Sara Pedersen, Mentor IT.

Tikiøb Event på Air-Side from Tikiøb Event on Vimeo.